Skandinavia,  SLADDER

Vold og nedlatende oppførsel mot kvinner i danske «Ex on The Beach» – Svenske influensere reagerer

De siste dagene har flere svenske influensere engasjert seg rundt hashtagen #VadVisarNi, grunnet den kvinnefientlige oppførselen til danske realitydeltakere. I programmet Ex on the Beach Danmark, og Paradise Hotel Danmark er oppførselen, uttalelsene og hendelsene til noen av deltakerne langt over grensen.

«Jeg skal knekke ryggen til jenter som ikke kan oppføre seg med min store svarte penis»

Det var den svenske journalisten og influenseren Johanna Bladh startet hashtagen #VadVisarNi. På sin instagram konto la hun ved et klipp av deltakeren Mathias Severinsen, som omtaler seg selv som «Dr.Cock» på en av programmets fester. Til synk forteller Mathias at han skal har en spesiell superkraft som innebærer at han knekker ryggen til alle jenter som ikke klarer å oppføre seg med sine store penis. 

I klippet under før vi et innblikk i hva som har blitt sendt på både norske, danske og svenske tv-skjermer. Ikke bare på Ex on the Beach, men også på Paradise Hotel. 

Mathias Severinsen fra Ex on The Beach Danmark. Bilde: Dicovery.  

Dplay Sverige og Danmark fjerner den aktuelle sesongen fra skjermen 

Dplay Sverige og Dplay Danmark har gransket saken og mener innholdet ikke passer seg for tv-skjermen. Målgruppen til slike programmer er ofte unge jenter og gutter, som kan få en feiloppfatning av hva som er innafor og ikke når det gjelder behandling av kvinner. 

– Vi etterstreber alltid etter å ha innhold som underholder og engasjerer, som selvfølgelig ikke skal oppleves støtende eller krenkende. Nok en gang ble disse klippene tatt ut av sammenheng, men som sagt vil vi gjennomgå og evaluere innholdet, opplyser kommunikasjonssjef i svenske Discovery, Sanna Gollne, til den svenske avisen Expressen.

Dplay Norge har derimot valgt å beholde programmet enn så lenge. 

Ble straffet med utkastelse

Hendelsen, hvor en deltakere kaster en flaske i ansiktet på sin kvinnelige medspiller, resulterte i utkastelse. Dette bruker Nent Norge, som eier rettighetene til Paradise Hotel Danmark, som unnskyldning for å beholde episoden og sesongen hvor hendelsen oppsto. 

Flere voldshendelse opp igjennom årene 

Programmet Ex on The Beach er ikke kjent for å være dramafritt, og det har oppstått hendelser som kanskje ikke er helt innafor opp gjennom årene. Svenske Nora Orkasson ble selv kastet ut av programmet da hun slo en annen deltakere. 

Hva synes du om saken? Del din mening i kommentarfeltet og husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.