SLADDER

Vita og Wanda anklages for redigering etter Sandvika Storsenter kampanje

Vita Mashadi  og Wanda Mashadi har over en lengre periode blitt anklaget for å redigere kroppene sine smalere på Instagram. Jentene, som har trent og vært mye aktiv den siste tiden, har kommentert anklagene og svart at begge har gått ned i vekt den siste tiden. De er begge aktive på Strava, og legger stadig vekk ut bilder fra skiturer, løpeturer og andre aktiviteter. 

Vi minner om at det er to sider av hver sak. Ingen andre enn Vita og Wanda selv vet om det finnes noe sannhet i anklagelsene. Vi vet ikke om søstrene redigerer bildene sine eller ikke, så dette er til nå bare rykter. 

Les også: “Mobbedramaet” mellom Jenny Huse, Amalie Olsen og Sandra Thoen

Photoshooten med Sandvika Storsenter

Både Vita og Wanda har begge tatt del i Sandvika Storsenter sin kampanje Blogstyle SS2021. I forbindelse med denne kampanjen har det blitt tatt en rekke bilder og videoer, hvorav enkelte mener at søstrene ser mindre slank ut enn de gjør på egne Instagram-bilder. 

Under kan du se en Reel som er laget i forbindelse med kampanjen:

Jenny Huse bruker Vita og Wanda som eksempel – ikke promoter en kropp som ikke er din

Jenny Huse, som blant annet er kjent for sine ærlige meninger, delte nylig en story på Instagram hvor hun snakker om hvor alvorlige konsekvenser redigering av kropp kan få. Jenny bruker Vita og Wanda som eksempel når hun snakker om tema. Dette får Wanda til å reagere. Wanda svarte Jenny på DM og utrykte at hun synes det er dumt av Jenny å anklage hun og søsteren for redigering før hun hadde alle faktaene på bordet, og at de ofte ser annerledes ut på bilder på grunn av vidvinkel. 

– “Så før du bodyshamer noen, sjekk faktaene dine. Du er vel den siste som burde rope ut, pisse på andre og slenge med kjeften etter all kritikken du rettet mot to andre influencere som rakket på ditt utseende?” skriver Wanda i en melding til Jenny. 

Se hele storyen under.

Egen instagram-konto med redigerte bilder 

Vi minner igjen om at dette kun er ÈN side av saken.

Vi ble tipset om en ny instagram-konto som legger ut bilder hvor de mener Vita og Wanda har redigert seg. Hvorvidt det er noe hold i anklagene har vi ikke innsikt i. 

 

Anklages for redigering på Jodel Oslo 

På Jodel Oslo anklages også Mashadi søstrene for redigering. Det koker mildt sagt i kanalen Bloggergossip. Her er noen av jodlene (ps: dukker ikke opp på noen mobiltelefoner, bruk desktop hvis dette er tilfelle).

Klikk på jodelen for å se hele. 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *