Musikk,  SLADDER

Victoria Nadine topper Spotify-listene i Norge og Sverige – «Jeg er målløs»

Artist Victoria Nadine, også er kjent som Victoria Andersen, topper for tiden Spotify-listene både i Sverige og Norge. Skien jenta gå denne uken ut låten Be Okay, som har blitt streamet over 800.000 ganger på få dager. Den har nå tatt førsteplassen på Norway Top 50, og slår blant annet Justin Biebers «Lonely» og Billie Eilishs «Therefore I Am» med over 16.000 streams.

Synger om bruddet med Fynkytwin, Silas Vasstrand

Sangen, som ble skrevet kort tid etter bruddet med Silas Vasstrand, handler om det vanskelige bruddet. I årets sesong av Funkyfam får vi et innblikk i hvorfor det tok slutt. Paret skal ha kranglet mye, og det skal ha vært vanskelig å holde sammen på grunn av dette. Et valg ble tatt, og resultatet ble at Victoria og Silas gikk hver for seg. Dette resulterte videre i et megahiten Be Okay – som skildrer tapt kjærlighet og hvor vanskelig et brudd kan være på en fantastisk fin måte.

Baby you know 
I Don’t wanna fight 
But we gotta talk
Figure it out 

Yeah We tried our best
But couldn’t get it right
And If You want me to be honest 
think we need to let our love go

Hjalp på kjærlighetssorgen 

Kjærlighetssorg er noe de aller fleste vil oppleve i løpet av et liv, og i følge Victoria selv kan det å skrive låter om hva en går gjennom hjelpe på sorg.

– Det hjalp faktisk veldig mye. Det er skikkelig terapi for meg å skrive låter. Det var kun 6 dager etter bruddet jeg skrev denne, og det ble noen tårer i studio for å si det sånn hehe. Vi pratet mye om bruddet før vi (Emelie Hollow og Eirik Tillerli) skrev den. Og jeg fikk liksom alt ut i en sang etterpå. Det var veldig fint. Og nå som jeg slipper den ser jeg på det som et symbol på at dette kapittelet er over, sa artisten i et intervju med 730.no 

En kommende stjerne 

Victoria Nadine har store drømmer for sin karriere, og sier til 730.no at hun en dag drømmer om å fylle de største konsertarenaene i verden. Jenta fra Skien har en helt sykt stemme, og vi mener hun klarer å skille seg ut og har troen på at Victoria vil lykkes på veien. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.