KULTUR,  Ukas Strim

Ukas Strim | Film- og serieanbefaling

❤ Innlegget inneholder annonselenker for Strim

Trenger du en film til fredagskvelden, eller en serie til uken? Celeb redaksjonen deler sine film- og serieanbefalinger ukentlig i Ukas Strim.

Ukas Film – Catch Me If You Can

Finnes på: HBO

«En veldig bra film du kan se med kjæresten, familien eller sammen med venner. Det er heller ikke feil at unge Leonardo spiller hovedrollen!» 

– Veronica, Celeb-redaksjonen

En ung Leonardo DiCaprio spiller hovedrollen i klassiske Catch Me If You Can, som handler om en ung begavet svindler som utgir seg for å være både lege, flyger og advokat for å svindle folk han møter for penger. Alt går på skinner, helt til en FBI-agent blir satt på saken. Filmen er basert på en ekte historie.  

 
Ukas Serie – Girls

Finnes på: HBO

Sesonger: 6

«Minner veldig om Unge Lovende som gikk på NRK for noen år siden. Veldig morsom, med mange «wtf»-øyeblikk som du både kan le og bli pinlig berørt av. En veldig ærlig serie som ikke legger skjul på livets opp- og nedturer. Anbefales!» 

– Veronica, Celeb-redaksjonen 

Girls handler om en gruppe kvinner i 20-årsalderen som bor i New York, og deres liv etter college. Hannah (Dunham), som er hovedpersonen, vil bli forfatter. Hennes liv kompliseres når foreldrene hennes slutter å forsørge henne. Hun er ulykkelig forelsket i skuespilleren Adam, men får støtte av sin bestevenninne Marnie og vennene Jessa og Shoshanna. De fire jentene prøver å finne ut hva de vil med sine liv. Svarene er ikke alltid ukompliserte, men deres søken gir mye å kjenne seg igjen i og samtidig god underholdning.

Hva er Strim? 

Med Strim kan du strømme dine favoritt serier og filmer fra Viaplay, NRKTV, HBO og TV Play (sumo) og kjente tv-kanaler som TVNorge og Disney i én og samme app. Last ned Strim appen på iOS og Android for å se og se på mobil og nettbrett, og se Strim på TV-en din ved hjelp av Chromecast eller Apple TV. Du kan også bruke Strim på din datamaskin.

Passer bra for kollektiv, par og for deg som benytter deg av flere strømmetjenster. Med pakkene Strim Mye og Mest får du tilgang til 

Gratis prøveperiode uten bindingstid i 14 dager. 

Strim Appen på mobil og datamaskin

Husk å følg oss på Instagram ❤

[yop_poll id=»5″]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.