SLADDER

Ukas sladder – gikk du glipp av dette?

Isabelle Eriksen lanserte ny bok hvor hun åpner opp om tiden i fengsel

Denne uken slapp Isabelle Eriksen nyheten – influenseren har skrevet sin første bok, om sitt første (og forhåpentligvis) eneste fengselsopphold.

Isabelle Eriksen har 129 000 følgere på Instagram, lever et glamorøst liv – og har sonet en straff for vold.

Les hele saken her

Hanna Martine åpnet opp om overgrep og vanskelig tid

Hanna Martine delte nylig informasjon om en hendelse som fant sted sommeren 2020. I sin siste video på YouTube forteller en sterk, men gråtkvalt Hanna om hendelsen som skulle gjøre året 2020 enda vanskeligere. Målet med videoen er ikke oppmerksomhet, men å hjelpe andre. Hun forteller gjentatte ganger at ting blir bedre, selv om alt kan virke håpløst til tider. 

Les hele saken her

Martine Lunde kritiserte influensere på reise

Martine Lunde kommenterte søndag på andre influenseres valg om å reise i pandemien. I en spørsmålsrunde på Instagram story svarte Martine ærlig på spørsmålet “Hva synes du om folk som reiser til syden under pandemien” – hvor hun blant annet utrykte at hun syntes det var egoistisk.

Les hele saken her

Amalie Olsen ble hetset på TikTok

Amailie Olsen er en av mange influensere som får slengt kommentarer om utseende sitt på nett. På TikTok er terskelen lavere for å kommentere hat, noe som fører til at kommentarene ofte er helt forferdelige og veldig direkte. På lørdag postet Amalie en TikTok hvor hun danset, og fikk drøssevis med negative kommentarer om kroppen sin. Hun ble blant annet kalt skjelett og flat. Mange av kommentarene er nå slettet. 

Les hele saken her

Isabell Raad og Sofie Karlstad kritiseres for reising til Dubai – og de svarer tilbake (krig?)

Isabell ankom denne uken Norge etter en ferie med sin nye kjæreste Jack i Dubai. På grunn av valg om å reise i pandemien har Isabell blitt kritisert av flere influensere, samfunnsdebattanter og politikere på grunn av brudd på anbefalte restriksjoner. Sofie Karlstad, som  er i Dubai for tiden, blir også kritisert, men i motsetning til Isabell velger hun å beklage, fremfor å gå i forsvar. 

Denne saken er så omfattende at vi har valgt å ikke omtale den på Celeb, men vi har funnet de beste kildene til deg. 

Les hele saken her

Martine Halvorsen beskyldes for plagiat og kopiering i sin seneste plakat-kolleksjon 

Lørdag ble det fyr og flamme på Jodel etter det ble kjent at en av plakatene i Martines siste kolleksjon med Guts AS var tilnærmet en ren kopi av en plakat som tilhørte en konkurrent. Martine postet et bilde av plakaten, men det ble fjernet så fort det ble kjent at det var snakk om plagiat. Vi gjetter at det kanskje ikke var helt meningen å kopiere, og at partene har kommet til en løsning. 

Les hele jodel tråden her: 

Husk å følge oss på instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *