Ukas Netflix

Ukas Netflix – She’s the Man

She’s the Man handler om Viola (Amanda Bynes), en gutte-jente som elsker å spille fotball. Når skolens jentelag blir nedlagt går verden under for Viola. Hun er avhengig av å spille fotball, men hun får ikke lov til å spille med guttene, fordi hun er jente. 

Hun kler seg ut som sin egen tvillingbror og drar avsted til kostskolen, som broren skulle ha vært på, og blir med på skolens herrelag. 

Da hun får vite at tvillingbroren drar på turné til London med bandet sitt, benytter hun sjansen. Hun kler seg ut som sin egen tvillingbror og drar avsted til kostskolen, som broren skulle ha vært på, og blir med på skolens herrelag. Hun er god i fotball, men til å begynne med har hun problemer med å bli godtatt av gutta på laget siden hun til tider oppfører seg som en jente. Etterhvert klarer hun å overbevise dem.

Problemer oppstår igjen når jenter begynner å bli forelsket i henne, og hun selv blir forelsket i  romkameraten sin (som spilles av Channing Tatum). Og det blir mildt sagt helt kaos når broren velger å komme tilbake til skolen likevel. 

“Filmen er noen år gammel, men fyfader så morsom den er! En komedie du både ler og blir rørt av. ” – redaksjonen 

Har du sett filmen? Del din mening i kommentarfeltet og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Les også: Ukas Netflix – The Hangover 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *