Internasjonalt,  SLADDER

Trekantdramet mellom Olivia Rodrigo, Joshua Bassett og Sabrina Carpenter forklart

Etter at den 17 år gamle Disney stjernen Olivia Rodrigo slapp sangen “Drivers License” har det oppstått flere rykter og spekulasjoner. Et av dem er at sangen handler om eksen Joshua Bassett, og at blondinen det refereres til i sangen er en annen Disney stjerne – nemlig Sabrina Carpenter. Alle er de musikere, og alle har de laget et sang som muligens handler om samme situasjon – trekantdramaet, med Joshua Barett i midten.

La oss starte på begynnelsen

I følge Olivia selv, og flere utenlandske medier, datet Joshua og Olivia under og rett etter innspillingen av High School Musical – The Musical – som ble lansert i november 2019. Joshua og Olivia har begge hovedroller i serien.

Dating-ryktene ble forsterket etter at Olivia i et intervju snakket om hvordan Joshua hadde tatt henne med på kjøretur, og at det var noe hun “aldri ville glemme”. De bekreftet aldri ovenfor offentligheten at de var et par, men fans gitt ut i fra at de slo opp når Olivia snakket om et “failed relationship” på TikTok sommeren 2020.

Les også: Bli bedre kjent med storesøsteren til Emma Ellingsen 

Og så startet dating-ryktene mellom Joshua og Sabrina

Joshua og Sabrina skal ifølge ryktene ha startet å date sommeren 2020. De tilbragte også Halloween sammen samme år. Under Black Life Matters demostrasjonene demonstrerte de også sammen. 

Du har sikkert fått det med deg allerede, men i teksten til “Drivers License” synges det følgende:

‘And you’re probably with that blonde girl/ Who always made me doubt/ She’s so much older than me/ She’s everything I’m insecure about’

Teorien om at Driver’s Licence handler om Sabrina, ble også forsterket da det kom frem at den originale teksten ikke snakker om “that blonde girl”, men en brunette.

Instagram story @sabrinacarpenter
Både Sabrina og Joshua slipper musikk kort til etter Drivers License

Sabrina, som også er artist, slapp sangen “Skin” kort tid etter Olivia slapp Drivers License, og hvor teksten låter som følger:

Maybe we could have been friends

If I met you in another life

Maybe then we could pretend

There’s no gravity in the words we write

Maybe you didn’t mean it

Maybe “blonde” was the only rhyme

The only rhyme

I musikkvideoen ser vi Sabrina og en annen gutt, som ligner Joshua – tilfeldig? Kanskje. Sabrina skal ha fått mye hat når hun datet Joshua i fjor – noe sangen “Skin” handler om.

Joshua slapp sangen “Lie Lie Lie”, som han selv sier handler om en venn som gikk bak ryggen hans og løy.

Både Sabrina og Joshua sier begge at sangene deres handler om andre ting, men de har heller ikke benektet at de handler om situasjonen med Olivia.

Joshua og Sabrina skal lage musikk sammen 

Tidligere denne måneden, i et intervju med Radio.com, avslørte Sabrina at hun og Joshua skal lage musikk sammen. 

–  “I can’t say too much. It’s on his project, so I’m like, I don’t want to say too much that I can’t say, but it’s a collaboration very dear to my heart that I’m excited about,” she explained. “We did it a while ago now. I guess you’ll have to see!” – sier Sabrina i intervjuet.

Samarbeidet skal hete “We Both Know” – så det er mulig vi får flere svar når knytte til dette trekantdramaet i fremtiden. 

Det skal i følge US Magazine ha vært Joshua som sendte Sabrina en melding hvor han spurte henne om hun ville samarbeide på låten. Noe hun ville. 

Vil du se serien med Olivia og Joshua i hovedrollene? Se Trailer her

Husk å følge oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *