Bodyguard
Filmer og serier,  KULTUR

Topp 10 påskekrim du kan se i påsken

Bodyguard

Påsken er her! Selv om det blir en litt annerledes påske i år for mange, kan vi i alle fall kose oss med en god krimserie eller to i påsken.

Her er en liste over topp 10 påskekrim som vi i Celeb anbefaler.

De var fem
De var fem

Et barn er forsvunnet og fire venner sitter igjen med skyldfølelse. 20 år senere dukker det opp DNA-spor som tilhører gutten som forsvant, som gjør at de tror han fortsatt er i live. 

Sykt spennende serie og slutten vil overraske deg! Se den på NRK TV.

Bodyguard
Bodyguard

Denne kritikerroste serien har du kanskje allerede sett, men hvis ikke så er det et MUST i påsken! David jobber i politiets sikkerhetstjeneste og etter hans heroiske innsats på toget blir han forfremmet til å være den ledende sikkerhetsoffiseren for Storbritannias innenriksminister, Julia Montague.

Denne thriller serien er intens og du kommer aldri til å kjede deg! Serien finner du på Netflix.

Maskineriet
Maskineriet

Kristoffer Joner spiller karakteren Olle som våkner opp ved siden av en finlandshette, en pistol og veske med penger. Han kan ikke huske hvordan han havnet der, og snart blir han jaget av både politiet og mørke hemmeligheter fra fortiden.

Denne spennende serien finner du på Viaplay.

The Outsider
Ben Mendelsohn og Cynthia Erivo

Basert på Stephen Kings bestselger «The Outsider», som følger etterforskningen av drapet på en liten gutt – og de mystiske kreftene som omgir saken.

Liker du Stephen King anbefaler jeg denne serien på det sterkeste. En god blanding mellom krim, thriller og grøss. Serien finner du på HBO Nordic.

The Stranger
The Stranger på Netflix

En mystisk fremmed forteller en mann en hemmelighet som har en ødeleggende innvirkning på hans tilsynelatende perfekte liv. Hemmeligheten påvirker ektemannens kone som blir savnet som et resultat.

Denne serien er vanskelig å legge fra seg når du først har begynt! Du finner den på Netflix.

Besett av en seriemorder
Besett av en seriemorder

Denne miniserien er basert på den sanne historien fra 2008 om jakten på en av Englands farligste seriemordere.

Liker du britisk krim, så vil du like denne. Se den på NRK TV.

Unbelievable
Unbelievable serie på Netflix

Denne krimserien er basert på den virkelige historien om Marie Adler, en da 18 år gammel kvinne i Washington, som rapporterte at hun ble voldtatt av en maskert inntrenger i hjemmet hennes. Hun blir igjen gjort til et offer av detektiver som beskylder henne for å lyve.

Serien er både spennende, trist og viktig da dette også skjer på ekte. Du kan se den på Netflix.

Sommerdahl-mordene
Sommerdahl

En dansk serie om politietterforsker Dan Sommerdahl som er gift med sjefskriminalteknikeren Marianne. Sammen med sin bestevenn, etterforsker Flemming Torp, løser de drapssaker i Helsingør.

En spennende og drama fylt serie som og får deg til å glede deg til sommer! Serien ligger på TV2 Sumo.

The Irregulars
The Irregulars

En helt ny krimserie fra Netflix med overtroisk handling. En gruppe mistilpasset mennesker som jobber for å løse overnaturlige forbrytelser på oppdrag fra Dr. Watson og hans beryktede partner, Sherlock Holmes.

Se den på Netflix.

Shetland
Shetland

Krimserie med 4 sesonger ute. Basert på bøkene til Ann Cleeves. Vi følger etterforsker Jimmy Perez og hans kollegaer som løser kriminalsaker på Shetland. Serien er kåret til beste dramaserie i Storbritannia.

Se den på NRK TV.

Har du en påskekrim du vil anbefale oss? Del gjerne i kommentarfeltet!
Husk å følg oss på Instagram.

God påske ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.