syk.ting.å.gjøre
LIVSSTIL

Ting å gjøre når man er syk – som gjør dagen litt bedre!

Foto: Unsplash / Tekst: Redaksjonen 

Det å være syk er utrolig kjedelig, det vet vi alle. Vi har laget 7 tips til deg for at dagen din skal bli litt bedre. Håper du får bruk for tipsene, vi i Celeb ønsker deg god bedring og håper du blir fort frisk, vi heier på deg!

 

1. Skriv ned mål

Nå har du tid til å tenke på hva målene dine er. Enten det er mål for uken, måneden eller året kan du bruke denne tiden til å skrive de ned. Hva vil du oppnå på skolen, hva vil du bli bedre på i hverdagen din? Burde du trene mer, bli bedre på å lese til prøver, bli flinkere til å rydde, eller kanskje bli flinkere til å henge med venner? Å ha mål kan være en liten boost for å jobbe hardere; for når du målene dine, får du nesten alltid en deilig mestringsfølelse.

Ting.å.gjøre.når.man.er.syk

 

2. Facetime med fammen

Vi unge er ikke alltid like flink til å ringe familien, men nå som du er syk og bare ligger i sengen har du vel tid til å ringe besteforeldrene, foreldrene eller søsknene dine? Det er alltid hyggelig å snakke litt med familien, få litt gode kjerringråd av bestemor og en god latter med søsteren.

Les også: Enkel og god pastasalat!

 

3. Se om igjen favorittserien/filmen din

Kast deg i sengen, fyll den opp med masse puter og dyner, ta med noe digg og legg deg ned og se på favoritt – serien eller filmen din. Man går vel aldri lei av å se The Vampire Diaries selv om det er femte gangen du ser den? Ser du noe om igjen går det bra om du plutselig sovner, for du vet jo hva som skjer uansett. 

syk.ting.å.gjøre

 

4. Se på memes og fails på YouTube 

Det er alltid godt å le litt, spesielt når man bare ligger i senga med verk i kroppen. Få opp Youtube og søk på morsomme memes eller fails. Å få seg en god latter slår aldri feil. Her er noen linker til deg, som sender deg til våre favoritt memes og fails som ligger ute på YouTube, enjoy!  Klikk her for morsomme memes.  Klikk her for morsomme fails.

 

5. Se på gamle fotoalbum, bilder og videoer 

Noe de fleste syns er veldig koselig er å se bilder og videoer fra gamle tider. Bilder fra ferieturer med familien, koselige hytteturer og stemningsfulle høytider. Kanskje du kan printe ut noen fine bilder, legge det i en fotoramme og gi det som en liten gave til bestemor?

Les også: Hvordan bli kvitt sjalusien

 

6. Sov og spis godt!

Kroppen din er utslitt og trenger å restituere for å bli bedre. Nå er det veldig viktig at du sover nok og spiser næringsrik mat. Da er du kanskje ikke like syk de kommende dagene. 

 

7. Finn deg et spill 

Synes du tiden går sakte og kjeder du deg en del? Da er det alltid gøy å spille, enten om det er på Playstation eller på datamaskinen. En klassiker er The Sims. Plutselig har det gått 4 timer og du er så vidt ferdig med å bygge luksushuset ditt. Om du ikke har prøvd The Sims kan vi anbefale deg det!

Kjeder du deg skikkelig? Sjekk ut vår Instagram, Tiktok og Snapchat! 😘

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *