SkappelxHolzweiler
Inspirasjon,  MOTE

Strikkegenser guide – Vårens fineste strikkegensere

Aldri før har det vært så inn med strikkegensere, og det skjønner vi. Det er både deilig og utrolig kult. Bruk det over en kul jeans, skinnbukse, nedi et skjørt eller over en kjole. Det finnes elegante strikkegensere du kan bruke til pent eller store deilige gensere du kan chille i hjemme. Om du kjøper garn å får mormor eller foreldre til å strikke, eller om du har blitt bitt av strikke-basillen selv, er det nok å velge i. Og om du ikke strikker selv eller kjenner noen som strikker kan du alltids kjøpe en ferdig strikket på f.eks Tise. Mange av merkene tilbyr også å strikke for deg. 

Her har vi noen av våres favoritter, noen vanskelige, noen store, men alle sammen veldig fine.

Camilla Pihl

Camilla Phil elsker å strikke takket være sin bestemor og flaks for oss har hun laget en strikkekolleksjon med flotte både gensere og cardigans. Ta en titt på hjemmesiden for mange kule gensere og la deg inspirere av disse kule jenten med CamillaPhilStrikk.

Link til nettbutikk: https://camillapihlstrikk.no/ 

Skappel

De aller fleste har nok hørt om Skappelgenseren, og det er med god grunn. De har samarbeodet med flere norske kjendiser og store mote selvskap. Men eier du en Skappelgenser selv? Hvis ikke er det bare å skaffe seg en. Med det flotte alpakkaull og jentene bak skappel sine kreative design, så får du deg en råflott genser med bare noen pinner og en oppskrift.

Link til nettbutikk: https://skappelstrikk.no/

SKAPPEL x Sophie Elise 

SKAPPEL x Holzweiler

SKAPPEL x Tone Damli

Strikkemekka

Strikkemekka er en nettside du kan kjøpe alt du trenger til å strikke den perfekte genseren. De har mange kule oppskrifter og er du en av de som ikke ønsker å strikke selv, kan du kjøpe en ferdigstrikket genser å få den levert rett hjem på døra.

Link til nettbutikk: https://www.strikkemekka.no/

Andre fine strikkegensere

Det er også mulig å finne en oppskrift på nett og kjøpe garn på en valfri butikk. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. 

Her er litt inspirasjon:

Har du noen tips til fine strikkegensere? Legg igjen en kommentar og husk på følg oss på Instagram ❤︎

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.