Tigerstaden

#1 – Sex, kjærlighet, venner og singelliv

Har du noen gang blitt dumpet? Det har jeg. Av gutten som knuste hjertet mitt. Klisje å si, men det er sant. Mr. heartbreak. Min store kjærlighet, eller det var noe jeg trodde den gangen i hvert fall. Jeg var vill etter han. Han var høy, mørk og den kjekkeste jeg noen gang hadde sett. Første gang vi så hverandre kysset vi før vi i det hele tatt hadde rukket å si hei til hverandre. Jeg sov hos han den natten, og fra da av var vi uadskillige. Vi var hodestups forelsket, trodde i hvert fall jeg.

Det hele startet for to år siden. Det var vår tredje sommer sammen, vi skulle kjøpe leilighet, få hund og så en torsdag midt i juli skjedde det. Han var usikker og ville gjøre det slutt. Pang! Jeg var singel for første gang på lenge. Jeg flyttet til Oslo, og var endelig i storbyen, men uten kjæreste.

Mitt navn er Amanda Winter. Jeg er i midten av tyveårene og singel. Etter å ha vært i seks forhold og både kysset og datet flere gutter enn jeg kan huske, prøver jeg fortsatt å bli klok på hva jeg vil ha. Jeg er en kjærestejente som elsker å være singel. Og det kan til tider være ganske komplisert.

Jeg småløper på den våte asfalten, og angrer på skovalget. Jeg angrer alltid når jeg tar på meg høyhælte sko. Jeg ser på klokken og ser at jeg er femten minutter for sen i det jeg slenger opp døren til BA3. Jeg ankommer bordet samtidig som fire pornstar martini og husker plutselig hvorfor jeg prioriterer disse lunsjene, selv om jeg egentlig vil ligge hjemme på soafen. Jeg slenger meg ned på bordet med mine tre beste venner. Nathalie ser lurt på oss i det hun tar en slurk og sier «Dere kommer aldri til å tro hva jeg gjorde i natt», og jeg vet det blir en bra lunsj.

Nathalie har jeg kjent så lenge jeg kan huske. Hun er kul, smart og har akkurat fått seg kjæreste. Hun er egentlig alt annet enn en kjærestejente, men kler det. Hermine ble jeg kjent med under studiene. Hun er en av de galeste jentene jeg kjenner, men også en av de snilleste. Hun er alltid blid og i hvert fall når hun er småforelsket, noe hun er nå. Min nyeste venninne heter Klara, og hun har jeg bare kjent i to år, selv om det føles som 20. Hun er den vennen som du ikke klarer deg uten, og hun er alltid med på alt. Hun er like singel som meg, og elsker å date.

Musikken er passe høy, og idet «Girl on fire» suser over høyttalerne begynner Nathalie å dele. Siden Mr. Boyfriend endelig hadde spurt om de skulle være kjærester har de endelig hatt den berømte kjærestesexen. For dere som ikke vet hva kjærestesex er, går det ut på at gutten blir bundet fast i sengen med armene over hodet. Deretter får han på seg en maske over øynene og propper i ørene med de aller beste sexsangene, (blant annet «Sexual» og «I wanna fuck you»). Og så damer, er det bare å sette i gang og ikke la annet enn fantasien stoppe deg. For de guttene som sier det er kjedelig med kjæreste har de isåfall valgt feil kjæreste. Hun ler så hun griner og rødmer av seg selv.

Jeg lurer på om de kommer til å være sammen for alltid? For enten så blir han far til barna jeg en gang vil kalle for tantebarn, eller så kommer Nathalie til å få kjærlighetssorg, og den dagen håper jeg aldri kommer. Mens jeg sitter der og smiler av min altfor søte venninne, kan jeg ikke la være å tenke på når jeg skal møte drømmemannen. For det er vel mer enn èn stor kjærlighet?

“Being single used to mean that nobody wanted you. Now it means you’re pretty sexy and you’re taking your time deciding how you want your life to be and who you want to spend it with”

Når jeg hører på Nathalie fortelle, savner jeg å ha en kjæreste. Jeg savner ikke nødvendigvis Mr. heartbreak, men det å være “vi”. Misforstå meg rett, jeg liker å være singel, og jeg prøver virkelig å nyte det. Men hva hvis jeg ikke finner den rette? Det er tusenvis av jenter i samme situasjon som meg! Den ene flottere enn den andre. Smarte, engasjerte, sexy, morsomme, elegante, fantastiske jenter. Og de er alle single. Så hvor er alle mennene? Forhåpentligvis er det en mann i nærheten, som ikke er fuckboy på tinder, og tenker det samme som meg.

Love Amanda ❤︎

Følg meg på Instagram 💋

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *