Skandinavia,  SLADDER

Sophie Elise og Anniken Jørgensen – kyssebilde og brudd på smittevern?

Forrige lørdag postet Sophie Elise bildet som skulle få hele norge til å reagere. Flere kjendiser har nå engasjert seg i situasjonen, og reaksjonene er delt. 

Noen synes bildet er hyll, mens andre synes det er å «spytte de som tar smittervern på alvor rett i fjeset». 

Flere kjendiser reagerer – blant annet Statsminister Erna Solberg

I et intervju med dagbladet snakker Erna om at det må være lov til kysse kjærester, men at man helst skal begrense antallet kjærester. Hvis man ikke er i samme kohort er altså reglene enkle; da skal man holde minst en meter avstand.

Kjendiser som Mads Hansen, Marna Haugen og Kristin Gjelsvik har også kommentert oppførselen til jentene. 

Marna kommenterte «Alt vi ikke har lært…» som muligens er et stikk mot Sophie, relatert til hennes nyeste bok «Ting jeg har lært». 

Kristin Gjelsvik reagerer på antallet likes på bildet. «18555 likes på brudd på smittervernsregler» og Mads Hansen repostet bildet med følgende kommentar: 

– La meg presentere: verdens korteste meter. PS! Husk å gi alle besteforeldre streng beskjed om at de ikke kan klemme barnebarna sine på julaften da.

Sophie mener selv hun tar smittevern på alvor

På sin Instagram konto gir Sophie en kommentar til hele situasjonen. Hun snakker blant annet om at vi ikke kjenner hennes og Annikens situasjon, og at folk derfor ikke kan vite om det er brudd på smittevern eller ikke. 

Dette delte hun: 

Flere lar seg provosere

Under bildet til både Sophie Elise og  Mads Hansen kan man lese kommentarer fra provoserte mennesker. Også på jodel har folk yret sin mening. 

*Merk at Jodel er et anonymt forum, og at mye av det som blir skrevet i kommentarfeltene er rykter og stygge ting som ikke hører hjemme på nett. 

Les også: Sophie Elise og Astrid S får massiv kritikk etter dette bildet

Her er bildene som satte fyr på internett 

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.