Skandinavia,  SLADDER

Sophie Elise etter hærverk på bil – «føler meg ikke trygg»

Sophie Elise delte i går en Instagram story om at noen hadde utført hærverk på bilen hennes. Dette gjør at Sophie føler seg utrygg i sitt eget hjem. Hun deler en tårevåt video på Instagram og forklarer åpent om hvordan hun har det nå. 

Er sjokkert

På Instagram story deler Sophie at hun er sjokkert over hvor «jævlige folk kan være». Sophie skriver at hun har brukt lang tid, og at hun har ofret mye for å kjøpe drømmebilen. Etter kun to dager valgte noen å utføre hærverk på bilen, mens den sto parkert utenfor Sophie sitt hjem i Oslo. Det skjedde kun få minutter etter at hun parkerte, og gjerningsmennene hadde på kort tid rukket å kjøre en stor kniv rett inn i dekket. Bilen ble like etterpå tauet bort og sendt på verksted.

Se bilde under:

Føler ikke seg trygg i eget hjem

«Det gjør også at noe jeg i utgangspunktet var veldig glad og stolt over, nå føles trist.»

Etter denne hendelsen føler ikke Sophie seg trygg i sitt eget hjem lenger. «Dette gjorde meg både trist og lei. Vet helt ærlig ikke hva jeg skal si – dette er noen som vet hvor jeg bor, som eventuelt har fulgt etter meg. Grusomt å tenke på.» 

Senere delte hun en tårevåt video hvor hun forteller åpent om hvordan hun føler seg etter hendelsen. Sophie forklarte at hun var hjemme fra sykehuset og var inne i 10 minutt, og på den tiden hadde noen vært utenfor huset hennes og gjort hærverk på bilen. «Det er ikke det med bilen som er det værste, det er at jeg ikke føler meg trygg hjemme». Hun er lei seg over at folk ikke klarer å respektere offentlige personer sitt privatliv. 

Videoen av Instagram storyen hennes kan du se under:

«Det virker som at folk faen ikke kan la meg ha det bra… Altså fuck you»

Valgte å sove på hotell samme natten

Videre skriver hun at saken er anmeldt og at hun gjerne tar imot tips om noen vet hvem gjerningspersonen(e) er. Hun har hatt flere ubehagelige hendelser hjemme, og har ikke telling på hvor mange ganger hun måttet si til naboer «kan jeg ringe deg midt på natten om det er noe». Denne natten sover hun på hotell, fordi hun føler seg kvalt hvor hun er akkurat nå.

Swipe for flere bilder

Vi i Celeb syns det er leit at Sophie Elise må oppleve slike ting og vi håper hun får en oppklaring i saken og så snart som mulig kan føle seg trygg i sitt eget hjem, det fortjener alle å føle.

Hva synes du om denne hendelsen? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!♡

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.