Annonselenker,  MOTE

Solbrilleguide 2021 – De fineste solbrillene denne sommeren

Innlegget er i samarbeid med Brilleland
30% rabatt på alle solbriller t.o.m søndag 30.05.21

Endelig titter solen frem og sommeren er rett rundt hjørnet. Ser du etter de perfekte solbrillene til sommersolen? Slå til nå, Brilleland har supertilbud denne helgen med 30% avslag på ALLE solbriller, inkludert Ray-Ban og Oakley.

Trenger du inspirasjon? Her får du gode tips om de hotteste trendene fra kjente, men noe dyrere merkevarer og et utvalg av nye, rimeligere merker.

Se alle solbriller her ❤︎

Ray-Ban – en klassiker

Ray- Ban er en ikonisk solbrille som er kjent over hele verden for sitt tidløse design som aldri går av moten. Her kan du velge mellom de tidløse klassikerne og de nye, litt mer trendy modellene. Du vil garantert finne flere favoritter.

❤︎ Solbriller som aldri går av moten – elsket av alle, alltid

Ray-Ban er et merke som tar i bruk eksepsjonelle glass av høyeste kvalitet og bruker materialene karbonfiber og liteforce til innfatningene. 

Høy kvalitet, og ikonisk design med andre ord. 

❤︎ Link til alle Ray-Ban solbriller her

❤︎ Link til alle Ray-Ban solbriller her

Karun – en stilfull nykommer

Karun er et råkult brillemerke som er opptatt av å ta vare på naturen rundt oss, samtidig får du de til en rimelig pris. Solbrillekolleksjonen består av briller for den aktive, de urbane og trendsettere. 

❤︎ En favoritt hos Josefine Vogt

Brillene er laget av resirkulert metall, polykarbonat og ECONYL. ECONYL er laget av gammelt fiskegarn og jobber for å gjenopprette naturlige økosystemer som er forurenset avfall. Innfatningen er designet i Patagonia og glassene har 100 % beskyttelse mot både UVA- og UVB- stråler.

❤︎ Link til alle Karun briller her

❤︎ Link til alle Karun briller her

Oakley – en «must» have

Oakley-brillene er først og fremst kjent for sitt sporty utseende og høyt utviklede glassteknologi. De finnes i mange kule design, og passer perfekt til alt fra ski, til golf, til jogging. 

❤︎ Solbrillene alle har, men med god grunn – skyhøy kvalitet og tidløst design

❤︎ Norgesferie? Da er disse (nesten) et must!

De er siden etableringen i 1975 blitt et globalt ikon og er verdensledende når det kommer til produktdesign. 

❤︎ Link til alle Oakley briller her

❤︎ Link til alle Oakley briller her

Unofficial – ung og edgy 

På jakt etter en solbrille som fremhever deg, din personlighet og din helt unike stil? Da er Unofficial merket for deg! Unofficial har laget et spennende utvalg solbriller i et bredt spekter av farger og silhuetter for deg som føler deg fri, lett til sinns og som tør å være deg selv, uansett. Fra den lekreste glamour, til typete og til det mer rolige og drømmende – Unofficial har en stil for alle.

❤︎ Fresht, nytt og unikt! 

En nykommer, som er kommet for å bli. Her får du høy kvalitet og moderne design til en «fair» pris. 

❤︎ Link til alle Unofficial briller her

❤︎ Link til alle Unofficial briller her

Michael Kors –  classy med edge

Designet bak solbrillene er inspirert av New York, og gir deg en følelse av eleganse og hverdagsluksus. Perfekt for den motebevisste kvinne!

Solbrillene har høy kvalitet og unike linjer. De er laget med en kombinasjon av metall og acetat, som gir et sofistikert preg. 

❤︎ Link til alle Michael Kors briller her

❤︎ Link til alle Michael Kors briller her

Burberry – ikonisk og stilfull

Burberry sitt design kjennetegnes av at det er tidløst, praktisk, av førsteklasses kvalitet, ikonisk og preget av britisk stil. 

Det ikoniske mønsteret til merket finner du også på solbrillene.

❤︎ Prikken over i’en – brillene som fullfører antrekket

Brillekolleksjonen bruker materialer som høykvalitetsskinn, miljøvennlig acetat, ikke-allergisk metall og belagt metall.

❤︎ Link til alle Burberry briller her

❤︎ Link til alle Burberry briller her

Brilleland har alltid et stort og spennende utvalg av solbriller til dame. Solbriller som passer til ulike situasjoner og anledninger gjennom hele året. Solbrillene skal sitte godt, ha et design du trives med og samtidig beskytte øynene dine godt mot solens UV-stråler. De tar stadig inn nye modeller slik at du alltid vil finne det nyeste innen solbriller hos Brilleland, ansett sesong, alder eller anledning. Finn dine favoritter blant en rekke kjente merker i butikk og nettbutikk.

❤︎ Link til alle solbriller her

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.