Annonselenker,  Bøker,  KULTUR

Sofie Nilsen gir ut bok – «Alt jeg ikke har fortalt deg»

Sofie Caroline Nilsen skal gi ut sin aller første bok «Alt jeg ikke har fortalt deg». De tre siste dagene har hun gitt oss både hint på at boken skulle komme og noen utdrag fra boken. I boken skriver hun om flere vanskelige øyeblikk, hendelser og situasjoner hun har opplevd i livet så lang. Og hvis vi skal tro på tittelen får vi nok høre mye nytt om livet til influenseren. 

«Alt jeg ikke har fortalt deg» – aka, alt du enda ikke har fortalt oss? 

Boken kan forhåndsbestilles her

Skriver om eks-kjæresten – Morten Botten

«Jeg ville ikke være sammen med han, men jeg ville fortsatt at han skulle være min. Tanken på ham med noen andre gjorde meg uvel. Vi fikk det ikke til å fungere, begge visste det ikke var vits å prøve enda en gang. Vi hadde allerede snakket om dette så mange ganger at jeg hadde mistet tellingen. Vi hadde prøvd å endre oss, tilpasse hverandre og være en bedre kjæreste. Likevel var det ingen av oss som hade lyst til å gi slipp, så vi tviholdt på hverandre uansett hvor smertefullt det var.»

Les også: Sofie Nilsen og Morten Botten har gjort det slutt – «vokst fra hverandre»

Sjekk ut Instagram innlegget til Sofie under:

Utøya 22. Juli

«Vi hadde tekstet litt fram og tilbake, og hun var som meg livredd. Jeg visste at jeg til slutt måtte gi henne et svar for å ikke bekymre henne enda mer, så jeg skrev en lang melding der jeg tok farvel. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg kom til å skrive en avskjedmelding til mamma i en alder av seksten år. Det var den tyngste meldingen noensinne. Jeg måtte forberede mamma på at jeg mest sannsynlig ikke kom til å overleve, og at hun måtte love meg å være sterk.

Sjekk ut Instagram innlegget til Sofie under:

I en beskrivelsen av boken på Norli.no står det blant annet at dette er en ærlig og rå fortelling om hvordan du kan komme deg gjennom den svarteste angsten for å nå målene dine.

«Sofie Caroline Nilsen vokste opp med en alenemor som strevde for å forsørge henne og søsknene. Som fjortenåring mistet hun plutselig faren sin. To år senere var hun på Utøya 22. juli 2011. Årene etter var hver skoledag en kamp mot eget hode.»

Boken koster 305kr og kan forhåndsbestilles her

Skal du lese boken? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram! ♡ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.