Skandinavia,  SLADDER

Sofie Karlstads Insta-story om korona og psykisk helse vekker reaksjoner

Sofie Karlstad la i går ut en Instagram story hvor hun delte sin mening om korona situasjonen i Norge. Selv om Sofie vet dette er upopulært å snakke høyt om, kastet hun seg ut i det, noe som førte til mange negative tilbakemeldinger. Blant annet reagerte Linn Wøyen Lenes fra sesong 3 av Ex on the beach på Sofies ytringer. 

Mener vi må tenke på de som lider av ensomhet

“Det må være rom for fysisk aktivitet, rutiner, og at ensomme får møte medmennsker.”

Sofie Karlstad tenker på alle de som sliter av ensomhet under denne pandemien. Hun mener vi snart må tilbake, lære oss og leve i den nye realiteten. “Det kommer nye bølger, men de mener jeg vi må surfe på en annen måte”. Sofie Karlstad sin Instagram story kan du se under:

Swipe for å se flere bilder

Sofie la også til et innlegg fra Røde Kors sin Instagram. Her er det ekte historier og tanker fra de som lever i ensomhet under denne pandemien. Instagram innlegget kan du se under:

Linn Wøyen Lenes reagerer 

“Det eneste du gjør her er å gi en stor “Fuck You” til alle oss som prøver å følge retningslinjene”

Noen timer senere legger Linn ut en story på hennes egen Instagram hvor hun reagerer på det Sofie Karlstad hadde skrevet. Hun sier Sofie absolutt har gode poenger når det kommer til psykisk helse og at hun får fram at folk har det tungt i denne perioden. Videre skriver hun “Men vi er faktisk alle i den sammen båten, og at du da bruker din plattform til å spre ting som dette hvor du basically sier at folk skal bare leve som normalt er så misvisende.”

Under kan du se storyen til Linn

Sofie Karlstad – Folk må jo være ute etter å misforstå.

Etter all den negative responsen valgte Sofie å legge ut en ny story hvor hun oppsummerte hva hun egentlig mente. Hun følte seg misfortått. Storyen til Sofie kan du se under:

Swipe for å se flere bilder

“Vi har et ansvar enten vi vil det eller ikke”

Linn legger ut en ny story hvor hun mener korona faktisk er det viktigste i verden akkurat nå. Hun skriver at regjeringen prøver så godt de kan selv om ikke alt de gjør er riktig. “Poenget mitt er bare at vi har et ansvar enten vi vil det eller ikke, og da må man være kritisk til seg selv, og det man skriver.” sier Linn.

Jodel reagerer

Under kan du se hvilke reaksjoner Jodel fikk etter det Sofie Karlstad delte på Instagram story. 

Kanal: @bloggerdiskusjon

Hva synes du om saken? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!

Les også: Tips til en bedre koronahverdag

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *