Skandinavia,  SLADDER

Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen (Mio) – åpenlys flørting og uoffisielt «samboere»?

Romanserykter mellom artist Mikkel Christiansen (@mio) og influenser Sofie Karlstad (@sofiekarlstad) har den siste tiden florert på nett.

Ryktene startet etter at Sofie dukket opp i Mikkels musikkvideo “Promise”. I videoen ser vi en litt “skuffet” Sofie som sjekker mobilen, mens hun ligger alene i sengen. Sangen handler om konsekvensen av å bryte løfter.

Også på Instagram ser vi at Sofie og Mikkel ofte har oppholdt seg på samme sted til samme tid. Selv om de ikke legger ut noen bilder av hverandre, var de for eksempel sammen på The Wonderinn Mirrored Glass Cabin tidligere i Mars.

Les også: Dette er eksene til Mio

“Paret” har også den siste tiden kommentert hverandres bilder på Instagram, noe vi mener er åpenlys flørting fra begges side. Mikkel, som virker litt mer forsiktig, holder seg til korte kommentarer og emojis, mens Sofie kjører på med en ironi og humor. En ting er i hvert fall sikkert – noe er det mellom dem. Sveip for å se bilder.

Noen mener derimot at romanseryktene er et stunt for å promotere Mikkels nye sang, Promise. Det tror ikke vi, siden Sofie legger ut mange bilder hvor hun oppholder seg i Mikkels hus sammen med hans katt Oliver. 

Til se og hør sier Mikkel at han og Sofie ler mye sammen, men han vil verken avkrefte eller bekrefte et forhold.

Norge har kanskje fått et nytt hett kjendispar – det håper vi!

Hva tror du skjer mellom Sofie og Mikkel? Legg igjen en kommentar og husk å følge oss på Instagram 💞

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.