Skandinavia,  SLADDER

Sofie Karlstad beskyldes for redigering – “alt man nå skulle måtte forsvare”

Influenser og realitykjendis Sofie Karlstad er flink til å stå opp for seg selv når det gjelder kritikk. Sofie, som ofte er saklig i sine uttaleser, tar sjeldent dritt fra folk – med mindre det er fortjent. Hun har stått stødig i mange stormer i år, sist når hun ble felt av FIM for sitt samarbeid med Sunny Bears Betakaroten. Nå blir også hun, som mange andre influensere, beskyldt for å redigere kroppen sin på bilder. 

Les også: Sofie Karlstad felt av FIM – nå svarer hun på kritikken

“Ikke en redigeringstabbe” 
Bildet under, er altså ikke redigert mellom bena, som en av Sofies følgere først påpekte. 
– Alt man må skulle måtte forklare. Når jeg satt på grain så det ut som lårene hang sammen. Men det er altså lys som skinner mellom bena å lager den effekten samt en lysere flekk i huden, skriver Sofie på sin Instagram. 

 

Tar jenten som feilaktig anklaget henne i forsvar

Det er mange som har engasjert seg i innlegget, og flere har valgt å gå til angrep på innklager. Sofie oppfordrer derimot folk om å la henne være i fred. 

– Håper folk holder seg for god for å kommentere stygt til Anna, sånt står jeg 0% bak! Ville bare rette opp i det som har blitt skrevet, skriver Sofie i kommentarfeltet under bildet.

Viser orginalbilde på story og beviser at bildet ikke er redigert

Som sagt, Sofie er flink til å forsvare seg selv. Hun benekter at bildet er redigert, og viser følgerene sine en video som beviser at bildet ikke er redigert, selv om det kan se sann ut. 

Hva synes dere om saken? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *