SLADDER

Sladder Update – fikk du med deg dette?

1. Slutt mellom Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen

I sin siste Youtube video forteller den svenske influenseren Bianca Ingrosso at hun ikke lenger er i et forhold med Phillipe Cohen. Paret har vært gjennom flere brudd ogg igjennom årene, og nå er det slutt igjen.

– Jeg vil ikke begynne å gråte, men herregud som jeg elsker det mennesket.

Les hele saken her 

2. Melina Johnsen er dømt til 90 dagers fengsel og må betale en bot på 45.000kr

I januar erkjente Melina Johnsen straffeskyld for en rekke forhold og ble tirsdag 2. mars dømt til 90 dager fengsel og til å betale en bot på 45.000kr. I tillegg får hun en sperrefrist på fire år på å ta førekort. 

Les hele saken her

3. “Mobbe-drama” mellom Jenny Huse, Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling

Jenny Huse tok nylig opp en tidligere hendelse som handlet om at hun følte seg mobbet av Youtube influenserne Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling. Det var når Jenny ble spurt om å være med på God Kveld Norge Sandra Thoen reagerte. Hun la ut en story på Instagram hvor hun sier blant annet “Stop making stupid people famous”. 

Les hele saken her

4. Hanna Martine har fått seg kjæreste

Hanna Martine delte nyheten om ny kjæreste med sine instagram-følgere. Hun ble singel i fjor sommer, etter et litt mindre hyggelig brudd med eksen. Vi er veldig glad for at Hanna har funnet lykken med en annen. 

Les hele saken her

5. Melina ut mot medie-norge – “Flere tar cola og fester med oss realitydeltakere”

Melina Johnsen hadde utblåsning om medie-norge på sin Instagram story. Realitydeltakeren har sett seg lei av hvordan norske mediers fremstiller historier uriktig for å få klikk. 

– Media Norge suger, de har ikke en shit å skrive om i disse tider. Jeg ler så jævlig av journalistene i norge.

Les hele saken her

6. Dette er storesøsteren til Emma Ellingsen – bli kjent med Mia

I årets sesong av bloggerne blir vi bedre kjent med Emma Ellingsen og hennes familie. Blant flere møter vi storesøsteren til Emma, Mia Ellingsen, som likt som sin søster er slående vakker. Med en vel gjennomført instagram-feed kan også Mia glede seg over mye engasjement og flere tusen likes på hvert bilde – kanskje det å inspirere ligger i familien?

Les hele saken her

7. Trekantdrama mellom Olivia Rodrigo, Joshua Bassett og Sabrina Carpenter

Etter at den 17 år gamle Disney stjernen Olivia Rodrigo slapp sangen “Drivers License” har det oppstått flere rykter og spekulasjoner. Et av dem er at sangen handler om eksen Joshua Bassett, og at blondinen det refereres til i sangen er en annen Disney stjerne – nemlig Sabrina Carpenter. Alle er de musikere, og alle har de laget et sang som muligens handler om samme situasjon – trekantdramaet, med Joshua Barett i midten.

Les hele saken her

8. Sophie Elise kåret til årets Gullbarbie

Sophie Elise AS ble kåret til årets Gullbarbie, prisen for den medie- og reklameaktøren som er best på å få ungdommer til å føle seg verst. Sammen med Sophie Elise var også appen Tiktok og klesmerket Brandy Melville nominert, men det var Sophie Elise AS som stakk av med prisen.

Husk å følge oss på Instagram!♥︎ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.