LIVSSTIL,  Relasjoner

Sjekk om han liker deg – den ultimate testen

Har du blitt interessert i en fyr og lurer på om han er interessert i deg tilbake? Denne testen kan faktisk gi deg svaret, fort og enkelt.

Redaksjonen hadde en interessant prat over lunsj i påsken; hva er egentlig den ultimate testen for å finne ut om noen er interessert i deg eller ikke? Mens de fleste av oss snakket om tegn som kroppsspråk, emojier i meldinger og andre ganske vage ting, smeller det fra andre siden av bordet; jeg har en test som er 99% treffsikker som gir deg svaret på null tid. Og denne vil vi dele med deg! 

♥︎ Psst: Testen funker best hvis man ikke kjenner hverandre så godt fra før! 

Den ultimate testen – steg for steg

Forholdsregler (bør være oppfylt for at testen skal funke):

♥︎ Dere er ikke gode venner fra før (dvs: henger dere sammen mye bare dere to allerede kan ikke testen garantere at han er interessert)

♥︎ Han må vite hvem du er fra før

@jenniesofie

1. Gjør litt research og finn et tidspunkt du vet han er opptatt på. Dette kan for eksempel være når han har fotballtrening, skal på en fest, henge med venner, skal i konfirmasjon eller hva som helst. Det er veldig viktig at du vet at han er opptatt! Og jo mer opptatt, jo bedre! Det bør være noe han ikke ønsker å droppe.

2. Når du har funnet et tidspunkt som du vet ikke passer for han, skal du spørre han over melding om han vil finne på noe akkurat på dette tidspunktet (for du vet jo ikke at han er opptatt da 😉). Her kan man være kreativ; hvis du syns det er rart å spørre om bare dere skal henge bare dere to kan du spørre om han vil være med å henge med deg og noen andre venner for eksempel.

3. Svarer han ja, og dropper den viktige tingen er dette en veldig god indikasjon på om han liker deg. Foreslår han et annet tidspunkt, er dette også en god indikasjon på at han er interessert. Hvis han ikke svarer, eller sier at han ikke kan, uten å foreslå et annet tidspunkt er det et dårlig tegn, og han er kanskje ikke så interessert i deg likevel. Hvis han er interessert vil han gjøre det han kan for å henge med deg, enten det er å droppe den viktige tingen han skulle i utgangspunktet, eller å forelå et nytt tidspunkt som passer for begge.

@jenniesofie

Noen mennesker vil naturligvis foreslå et nytt tidspunkt uansett om de er interessert eller ikke. Hvis du tror dette er tilfelle (hvis gutten generelt sett er veldig høflig og snill), kan det være lurt å spørre om dere skal henge på tomannshånd, og sjekke flere ganger (dvs: ta testen flere ganger på han). Dropper han viktige ting, og fortsetter å foreslå andre tidspunkt gang på gang er han mest sannsynlig interessert i deg!

Les også: Er du forelsket? Sjekk med vår test 

Hva syns du om testen? Funket den for deg? Legg igjen en kommentar og fortell oss hva du tenker!

💛  HUSK: Det er som regel bedre å få et svar, uansett om det er positivt eller negativt, enn å leve i uvitenhet.

Har du prøvd denne metoden? Legg igjen en kommentar eller send oss en DM på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *