SKJØNNHET,  Sminke

Sånn lager og styler du bushy brows!

Er du en av de heldige som er født med fyldige og tykke bryn? Mens vi andre må fylle inn bryna og bruke litt for lang tid på å få de noenlunde perfekt, kan dere med naturlige fyldige bryn få de perfekte på 1-2-3. Les videre for en trinnvis veiledning om hvordan du kan stelle og style bushy brows!

Trinn #1 : Trim bryna 

Det er helt valgfritt om du ønsker å trimme bryna dine eller ikke, både ustelte og stelte bryn er fint på sin egen måte. Om du velger å trimme de må du være forsiktig med å ikke nappe for mye! Unngå å napp brynhår som ligger langs brynskanten, fokuser på de brynhårene som ligger utenfor. 

Trinn #2 : Børst og fyll inn bryna dine

Gjerne begynn med å børste bryna dine vertikalt oppover med en brynsbørste. Videre tar du en brynspenn å former og fyller inn bryna slik du ønsker å ha de. Du kan også bruke brow pomade eller blyant men de fleste mener det er lettere å bruke en brynspenn til bushy brows. 

Trinn #3 : Fjern uønsket produkt

Nå som du har fylt inn bryna kan du fjernet uønsket brynsprodukt som ligger langs bryna med en q-tips. Dette gjør at bryna får en klarer og ryddigere form. 

Trinn #4 : Avslutt med brow gel

Avslutt med en brow gel til å få det perfekte bushy brow utseende på bryna. Dette gjør at hårene sitter på plass hele dagen og holder formen på brynene. Har du mørke bryn er det også mulig å bruke mascara!  

Her er en kort tutorial på 5 minutter som viser hvordan man kan lage bushy brows!

Håper dette ga deg inspirasjon til å style dine bushy brows! Husk å følge oss på Instagram

Les også: Amalie Olsen svarer nett-trollene på TikTok – ble kalt skjelett og flat

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.