Skandinavia,  SLADDER

Rykter om bruk av kokain på Paradise Hotel

Shirin Victoria har nylig delt på Instagram storyen sin at flere av deltagerne i årets sesong av Paradise Hotel har vært rusa på kokain under oppholdet i Mexico. Dette ha skapt flere reaksjoner hos både seere og deltagere på Paradise Hotel. 

Se storyen under:

Swipe for flere bilder

Fikk dårlig respons av de andre Paradise deltagere

Like etter Shirin la ut storyen om at flere har tatt kokain under innspillingen av Paradise Hotel fikk hun dårlig respons tilbake av årets deltagere. De ønsket ikke at hun delte dette på sosiale medier da det kan påvirke avspillingen av Paradise Hotel. De fryktet at programmet skulle bli tatt av skjermen grunnet brudd på lovverket i programmet. Dette er noe Shirin ikke legger så mye vekt på. ” Jeg er lei av å få så mye dritt, når det er så mye dere ikke ser!” 

Se storyen under:

Swipe for flere bilder

Flere seere støtter henne

Selv om Shirin fikk dårlig respons av deltagerne har hun fått inn mye postitivt respons fra seere. De mener det er bra at hun får fram sannheten og at det ikke er greit å ruse seg på TV.

“De fronter faktisk et ulovlig rusmiddel. Her sitter det unge mennesker å følger med på dere, antageligvis mange som ser opp til dere som personer også”, var noe av det en seere skrev tilbake.

Se storyen under:

Swipe for flere bilder

Hva synes du om saken? Gjerne legg igjen en kommentar og husk å følge oss på Instagram!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *