SLADDER

Rykter om brudd mellom Sophie Elise og Kasper

Etter at Sophie Elise kunngjorde sin hjemkomst fra innspillingen av farmen-kjendis har rykter om brudd begynt å svirre. En kombinasjon av at Sophie har spurt følgerne sine om tips til ny leilighet og fått nye relasjoner fra farmen-innspillingen er roten til ryktene.

Det er lite hold i ryktene, da ingen sikre kilder har bekreftet bruddet. Sophie Elise har selv gitt utrykk for at det skjer mye på privaten for tiden, men dette trenger nødvendigvis ikke handle om et potensielt brudd mellom henne og Kasper. 

En god tone med Øyunn Krogh

Etter farmen oppholdet har Sophie Elise uttrykt at hun har fått et godt forhold til flere av deltakerne, blant dem er Øyunn Krogh, kjent fra programmet Sommerhytta. 

Noen har spekulert i om Øyunn Krogh og Sophie Elise er mer enn bare venner, etter at brudd-ryktene begynte å svirre. 

Les også: Skal du stalke eksen hans? 

Bilde: @sophieelise 

Lite som tyder på brudd 

Sophie Elise eller Kasper har i løpet av det siste døgnet “levd sitt vanlige liv”. Sophie har vært på fest med gode venner, de følger fortsatt hverandre på sosiale medier og sett bort i fra at Sophie har fått en ny venn og ser etter en ny leilighet, er alt som før. 

Kan være PR-stunt

Når man har vært borte fra sosiale medier en periode er det en fordel i forhold til algoritmene å tiltrekke seg mye trafikk i starten for å nå ut til flere på sikt. Noen spekulerer også i om dette kan være grunnen til at Sophie Elise har valgt å ikke kommentere ryktene. 

Hva tror du? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

One Comment

  • stine

    Nå er vell Øyunn sammen med Levi?
    Er vi virkelig der at så fort to jenter er gode venninner så skal de ha en romantisk relasjon?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *