KULTUR,  Podcast

Podcaster vi anbefaler – våre 13 favoritt podcaster

De siste årene har det blitt veldig populært med podcaster, flere kjendiser går sammen og lager underholdning å snakker om alt mellom himmel og jord. Noen mer interessante enn andre, men alt for enhver smak. I 2020 ble Podtoppen lansert, der får du en full oversikt over de mest populære podcastene i Norge. Celeb har samlet noen av Podcastene vi hører på og her er noen av våres favoritter.

1. Ida med hjerte i hånden – kjendisene åpner opp om kjærligheten 

Hvordan kommer man over en bunnløs kjærlighetssorg? Hvordan ha det bra alene? Og hvorfor velger folk å bli sammen, slå opp eller å leve uten partner? I podkasten “Ida med hjertet i hånden” møter Ida Fladen mennesker med ulike syn på relasjoner og kjærlighet, folk som dumper, blir dumpa, som lever alene, er skilt, aldri har hatt kjæreste, ikke kan leve uten kjæreste og har andre interessante historier om kjærlighet. Blandt annet har hun snakket med Funkigine om utroskap. Fra krise til Kasper med Sophie Elise, sårbarhet og intimitetsfrykt med Astrid S. Kjærlighetssorg med Annijor. Å være den andre kvinnen med Maria Mena. Tøffe damer gråter også med Ina Wroldsen. Pluss mange mange flere.

2. G-punktet – kjendiser åpner opp om sex og samspill

Programleder og sexolog Iselin Guttormsen snakker med kjente og ukjente gjester om samliv og sex. En underholdene podcast om seksualitet, samliv, og tabuemner. “Podcasten rommer et knippe fantastiske gjester og samtalene hvor man ellers bare kunne fantasere om å være flue på veggen – Kan alle høre på takket være dama som har mindre filter enn de fleste. “Vi som samfunn elsker å prate om sex, så lenge den sexy- for sexy sex- det selger. Men hva med alle de andre menneskelige sidene ved sex? Parforholdet, kjærlighet, utroskap, lyster, fantasier, onani, lukter, lyder og flauser. Hva er årsaken til at lysten plutselig blir borte? Og visste du at vaginaen tilpasser seg kuken i sitt liv?

Her får du den ÆRLIGE samtalen om SEX. Med blant annet Tone Damli, Emma Ellingsen, Adrian Sellevold, Marte Bratberg, Amalie Olsen og mange flere.

Les også: Solbrilleguide 2021 – de fineste solbrillene denne sommeren 

3. Forklart – de største nyhetssakene forklart 

Sliter du å få med deg alle de forskjellige nyhetssake? Kanskje til tross for at du har VG-varsel som popper opp i tide og utide. Fortvil ikke. Aftenposten har en podcast som helt enkelt forklarer deg de største nyhetssakene på bare 15 minutter. Perfekt mens du sitter på vei til jobb eller skole.

4. Hele historien – lær om norges villeste historier 

Sterke historier fra norsk virkelighet. Fortalt av de som opplevde dem. Hele historien har de dokumentarene om hendelser som har gjort inntrykk. Den tar opp temaer som er tilbake i tid men også nåtiden. De forteller om konteksten rundt historien også. Nynazisme i Oslo på den tiden (Benjamindrapet) For oss som er yngre. Ting vi har hørt om, men som er viktig histori.
Hjerteskjærende, grusomme, men spennende og virkelige historier som blant annet 22.juli (8 episoder), Christoffer saken, drapet på Benjamin Hermansen og lommemannen.

5. Foodies med Emilie Nereng – mat og livet om hverandre

Dette er podcasten for deg som elsker mat og vil lære om den! Emilie Nereng (Voe) har en bachelorgrad i ernæring, er kokebokforfatter av boken Sunt og digg, og hun ELSKER mat. Det har kommet tre sesonger. Første sesong snakker Emilie med matglade kjendiser. Blant annet, Ida Gran Jansen, Fattig student, Truls Svendsen og Iman Meskini. Mens i sesong 2 utforsker hun hva maten vi spiser og hvordan vi lever påvirker kroppen vår. En lærerik, fin og gjennomført podcast. Vi merker at frøken Nereng jobber for å få resultater og det viser seg.

6. Janka og Martes podcast – livet fra A-Å

I denne podcasten møter du Janka og Marte, med 11 års aldersforskjell deler de fra sine helt forskjellige liv, alltid med en liten touch av humor. De snakker om alt mellom himmel og jord.

7. Harm og Hegseth – humor, gossip og gøy

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtta Grav og Jesus er Jenny Skavlan! De snakker selvfølgelig om andre kjendiser også, bortsett fra Arne Treholt. Han var russisk spion. Mye fjas, men lett underholdning. Mye humor, mye gossip og mye kjærlighet.

8. Dying for sex – når livet blir snudd på hodet, og hovedpersonen er sex

Når programlederen Nikki Boyers beste venn Molly får diagnosen brystkreft bestemmer hun seg for å gjøre noe dristig. Hun går ut av et ulykkelig ekteskap og legger ut på en rekke seksuelle opplevelser for å føle seg levende. Dying for sex er en miniserie med seks episoder. Molly deler detaljene i sine morsomme eskapader i en historie om vennskap, død og hva du gjør med tiden du har igjen. Denne podcasten er på engelsk.

Les også: Emma Ellingsen åpen om Silikon i egen bok

9. Gi meg alle detaljene – morsomme og absurde historier fra virkeligheten

I denne podcasten skal Linnea Myhre pirke i Norges største kjendis katastrofer og happenings. Norge er et lite land, men med mye historie. En nasjon der frihet, ytringsfrihet, rettferdighet og likestilling henger høyt, men som også vet å verdsette janteloven og kjendis forakt. En nasjon der landets største avis sender ut push varsler hver gang Lene Alexandra går inn eller ut av et forhold og en nasjon der nyhetssaker om Tone Damli trumfer hvilken som helst verdenskrise. Velkommen til helvette.

10. Treningspodden – motivasjon i øret

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjon til å fortsette å trene? I treningspodden fra ShapeUp er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. Dette er podcasten for jenter som vil ha en aktiv livsstil uten strenge treningsregimer og dietter. PT og mentaltrener Pia Seeberg og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng, og inviterer til ukens utfordring i hver episode.

11. Truecirmpodden – ekte historier om mord

Alle mordene er ekte. Ofrene også. Morderne har drept, spist og ødelagt ofrene sine, og her få du hva som skjedde. Det spares ikke på detaljene, men de går grundig inn i historien bak drapene, og helt inn i morderens mørke sinn. Det advares mot sterke inntrykk.

12. Tvillingterapi – livet som tvilling og influenser

Vita og Wanda er tvillinger, de sover i samme seng og gjør generelt alt sammen. Men de har et lite problem: de kommuniserer litt dårlig. I denne podcasten skal de snakke om det de ikke klarer ellers. De byr på jucy historier fra livene sine og de vil komme til bunns i en del myter om tvillinger.

13. Gjennom glitter og gråstein – nykommeren  

Vi har også hørt første episode av Gjennom glitter og gråstein, som er den nye podcasten til Anja Catrine Venås og Sofie Karlstad. En uhøytidelig podcast som gir oss innblikk i livet bak instagram-fasaden. I første episode snakket de blant annet om hvordan de ble venner, om festen hvor Sofie bla kalt hore av venninnen til eksen og hvordan det er å vokse opp på et lite sted. De snakker også om den vonde fortiden til Anja, som har opplevde utestenging i barndommen. 

Denne podcasten skal vi fortsette å høre på!

Andre gode podcaster vi hører på

Det finnes ikke bare 13 gode podcaster, og innad i Celeb redaksjonen er det flere favoritter. Her er noen andre podcaster vi også hører på: 

 • Sykt ærlig med Martine
 • Dagen Derpå med Sania og Yasmine 
 • Jentesex
 • Åpen journal med Kathrine og Harald
 • Siri og de gode hjelperne
 • Lørdagsrådet
 • Jan Thomas og Einar blir venner
 • Mindfulness med Viggo og Filips
 • Schendis
 • Hei det er meg
 • Seb og Nikki

Noen podcaster du mener mangler? Let us know 🙂 

Husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *