Internasjonalt,  SLADDER

Pete ble sammen med Ariana 2 dager etter brudd med eksen Cazzie David – nå forteller hun sin side av saken

Vi må tilbake til 2018 – da Pete Davidson begynte å date superstjerne og artist Ariana Grande. Samme uken som paret innledet et forhold, gjorde nemlig Pete Davidson det slutt med sin daværende kjæreste Cazzie David, som nå deler sin side av historien. 

Fra kjæreste-tatovering til brudd 

Cazzie og Pete var sammen i nesten tre år, og tok flere tatoveringer for hverandre. De skal ha hatt en seriøst forhold, men våren 2018, bare noen uker før Pete forlovet seg med Ariana, følte Cazzie for å gjøre det slutt. I sin nyeste bok, No One Asked For This, forteller Cazzie at hun ønsket å gjøre det slutt med komikeren en lang stund, men at hun var redd for hvilke konsekvenser dette ville få. Pete hadde nemlig truet med selvskading og selvmord. 

Les også: Kylie Jenner i hardt vær etter Halloween fest 

Til tross for trusler fra Pete klarte hun til slutt å gjøre det slutt. Noen dager etter bruddet skal hun ha angret og tatt kontakt med eks-kjæresten. Da skal hun ha fått beskjeden om at Pete var lykkeligere enn noensinne, han hadde nemlig begynt å date selveste Ariana Grande. Han skal da ha slått opp med henne over melding, og 24 dager senere var han forlovet med Ariana. 

Fikk trusselmeldinger fra Ariana-fans 

I boken deler Cazzie hvilke konsekvenser det nye forholdet til ekskjærsten fikk for henne. Hun mottok flere stygge meldinger på instagram, og fikk blant annet høre at Pete hadde fått en skikkelig oppgradering nå som han hadde fått Ariana som kjæreste fremfor henne. 

Cazzie delte at det var sårende nok at eks-kjæresten fant seg en ny så fort, og at det virkelig ikke hjalp at han dekte til tatoveringen han hadde av henne bare noen dager inn i det nye forholdet. 

Skal ha takket han i boken 

Boken til Cazzie lanseres 17 november. Ifølge Los Angeles Times skal Cazzie ha takket Pete for hans vennskap og inspirasjon. 

“Pete. I love you … Your bravery inspires me and your friendship means the world to me,”

Hun skal også ha bekreftet at hun og Pete har skværet opp og blitt venner igjen, selv om hele hendelsen ga henne mye angst og bekymringer. 

Husk å følge oss på Instagram <3 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *