Skandinavia,  SLADDER

“Mobbe-dramaet” mellom Jenny Huse, Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling – forklart

Jenny Huse tok nylig opp en tidligere hendelse som handlet om at hun følte seg mobbet av Youtube influenserne Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling. For tre dager siden la Jenny Huse ut en YouTube video hvor hun forklarer hendelsen og hvordan hun selv tok det til seg. Videoen kan du se under. 

Følte seg mobbet

Gir meg ikke før jeg får en “unnskyld”

I videoen forteller Jenny Huse at alt hun ønsker er å få en unnskylding fra YouTube influenserne for det de har sagt mot henne. Hun tar opp saken igjen for å fortelle at det de har gjort er galt og hun følte seg mobbet på denne tiden. Grunnen til at hun ikke forsvarte seg tidligere var fordi hun følte seg liten i forhold til de andre. De var store influensere  med mange følgere og hun var det hun selv sier “mini”. 

Får en videregående vibe

Det var når Jenny ble spurt om å være med på God Kveld Norge Sandra Thoen reagerte. Hun la ut en story på Instagram hvor hun sier blant annet “Stop making stupid people famous”. Amalie og Carina valgte å støtte det Sandra sa og mente det ikke var lurt å følge Jenny med tanke på blant annet kroppspress. Jenny følte YouTube influenserne rottet seg sammen og hun sier hun fikk en videregående vibes, hvor de populære jentene på skolen rakket den nye jenta ned. Storyene som ble lagt ut kan du finne under.

Kjefter på medienorge 

“medienorge, det finnes andre ting å få klikk for. ting som ikke kan gjøre unge tennåringer vondt.”

Det virker som at det YouTube influenserne vil fram til er å unngå at andre jenter føler på kroppspress. De mener at det å følge Jenny Huse kan føre til at jenter blir usikre på seg selv. Carina Talling kjefter på medienorge for å ønske å fremme Jenny på TV. På Instagram story sier hun blant annet “medienorge, det finnes andre ting å få klikk for. ting som ikke kan gjøre unge tenåringer vondt.”  Jenny har vært åpen om flere inngrep og blant annet om sugardating. Jenny sier også at hun aldri oppfordrer andre til å gjøre det samme som henne, men velger å være ærlig med følgerne sine om alt hun har fikset på. Dette er noe Jenny slår tilbake til de andre på, da hun påstår at flere av de har fikset på utseendet og løyet om det, blant annet var det snakk om en slankeoperasjon. 

Amalie Olsen svarer tilbake 

“At jeg sa meg enig i en annens YouTube kritikk mot norske medier, som påvirker unges selvfølelse ved å glorifisere operasjoner og slikt, er ikke mobbing.”

Amalie Olsen svarte med en story på Instagram 23.februar hvor hun forklarer hennes side av saken. Amalie mener at å si seg enig i en annens YouTube kritikk mot norske medier, som påvirker unges selvfølelse ved å glorifisere operasjoner og slikt, ikke er mobbing. Hun sier at de som er influenser må man tåle og regne med å få kritikk for handlinger man gjør. Hun legger også til at å feilinformere unge, påvirke følgerne sine, anklage andre for å mobbe, og henge ut folk på nettet for å skape en offentlig krangel, er noe hun ikke anser som profesjonelt. Jenny la til en story på Instagram etter dette, hvor hun reagerer på hvorfor hun da er så god venn med Sophie Elise som også har tatt flere plastiske operasjoner. Storyene kan du se nedenfor.

Jodel Norge støtter Jenny Huse 

Det er flere jodler som viser støtte og sympati til Jenny Huse. Her er noen av jodlene som har blitt postet på kanalen @bloggerdiskusjon:

Les også: Dette er storesøsteren til Emma Ellingsen – bli kjent med Mia

Hva synes du om saken? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *