Internasjonalt,  SLADDER

Mia Khalifa med norsk tatovering

Den tidligere pornostjernen Mia Khalifa har nylig avslørt at hun har en norsk tatovering. Hun delte en video tidligere i september på Tiktok hvor hun forklarte historien bak tatoveringen.

Khalifa starter videoen med å si at hun vil vise den, men at det ligger en historie bak denne tatoveringen som hun har lyst å fortelle. Dette sier hun med et lite smil om munnen. Tatoveringen er på ankelen hennes og er formet som et hjerte hvor det står “fitte” inni . Hun forklarer at det er et lite minne om en gutt hun spilte Fortnite med. Han bodde i Norge og lærte henne litt norsk. Han fortalte henne først at “fitte” betyr “people” på norsk. Noe som førte til at Khalifa skrek “fitte” hver gang hun skulle nå ut til folk når hun spilte. Etterhvert fortalte han hva det egentlig betydde og de fikk begge en god latter av det, men bare noen dager senere ble Khalifa kontaktet av noen kompiser av gutten, og da fikk hun vite at han beklageligvis hadde tatt sitt eget liv.

Startet en innsamlingsaksjon

“Jeg ønsker å hedre hans minne. Og øke bevisstheten om selvmordsforebygging”

Khalifa dro igang en veldedighetsstream og sa at hun ville ta en tatovering hvor det stod “fitte” hvis de nådde innsamlings-målet sitt, noe de gjorde. Nå har hun fått en tatoveringen til “et minne om han.”

Hun har fått veldig gode tilbakemeldinger på denne Tiktoken, og mange sier at respekten deres for Khalifa økte etter dette. 

Se Tiktoken hvor hun snakker og viser frem tatoveringen her:

@miakhalifa

Reply to @tiril_charlotte National Sewoffsides Prevention Lifeline: 1-800-273-TALK (8255) ♥️

♬ original sound - Mia Khalifa

Les også: Dette vet vi om utroskapsryktene mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl

Hva syns du om tatoveringen? 

Husk å følg oss på Instagram

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *