SLADDER

Melina ut mot medie-norge – “Flere tar cola og fester med oss realitydeltakere”

Lørdag kveld hadde Melina Johnsen en utblåsning om medie-norge på sin instagram story. Realitydeltakeren har sett seg lei av hvordan norske mediers fremstiller historier uriktig for å få klikk. Helt spesifikt refererer hun til en sak vg.no la ut angående Ulrik Giske og Helene Himas natt på suiten, som vi kunne se litt av i første episode av Ex on the Beach, afterski edition. 

VG fremstiller det som en uheldig situasjon 

Overskriften til VG-artikkelen lyder som følger: “Sex-fremstøt på «Ex on the Beach»: Derfor grep ikke produksjonen inn”. Både innholdet i teksten og overskriften antyder at Ulrik gjorde noe “han ikke burde” mot sengepartneren sin Helene.

 Ulrik Giske har uttrykt følgende rundt saken: 

– Har fått mange meldinger ang en sak @vgnett la ut om exob! Her lager de/hun en sak om en uskyldig situasjon til noe det ikke var. Både jeg og @helenehima hadde det hyggelig den kvelden og flørtet. Når jeg valgte suitta, så var det Helene sitt valg om hun ville bli med eller ikke. Alle som ser episoden vil skjønne. Jeg vill ikke navngi journalisten, men det er tydelig at hun kun er ute etter klikk for en hver pris. Vil også legge til at jeg og Helene er veldige gode venner per dags dato og begge syns saken som ble lagt ut er bullshit. 

Les også: “Mobbe-dramaet” mellom Jenny Huse, Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling – forklart

“Media-Norge suger”

– Media Norge suger, de har ikke en shit å skrive om i disse tider. Jeg ler så jævlig av journalistene i norge. 

Dette skriver Melina på sin instagram-story lørdag kveld.

Hun skriver også at hun er lei av at medie norge fortsetter å skrive om enkelte saker som angår henne. Hun utrykker at gjort er gjort, og at hun står i det og prøver å rydde opp etter egne feil. 

– Alle mennsker gjør feil, og dette gjør meg bare 10x ganger sterkere, sier Melina.

Melina får støtte fra venninnen og realitydeltakeren Sandra Fjeldberg.

VG og Dagbladet lager sak på instagram-storyen, men Melina slår tilbake 

Medie norge svarer på kritikken ved å legge ut to saker kort tid etter Melina uttrykte sin misnøye på Instagram. Dette får det til å renne over for realitydeltakeren, og hun deler følgende med følgerne sine

– Hahahaha. Nok engang bevis på at de har lite å skrive om. Jeg har gitt dere noe å skrive om siden 2018- og vil ikke slutte med det heller. Skal vi se hvor mange av dere som har jobb som journalist om jeg poster videoer og bilder av dere snorter kokain? 

Hvorvidt dette er sant eller ikke er umulig for oss å si, siden vi ikke er involvert i saken. Som ny i bransjen har vi ingen kunnskap om hvordan ting foregår og virkelig er. Vi må likevel innrømme at dette virker skremmende, og at anklagelsen er alvorlig. 

Flere på Jodel Oslo engasjerer seg i saken

Det er flere tråder og jodler hvor saken diskuteres. Nedenfor kan du se en av de. Klikk på jodelen for å se kommentarene. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *