Skandinavia,  SLADDER

Martine Lunde ut mot influensere på reise – «ganske egoistisk»

Martine Lunde kommenterte søndag på andre influenseres valg om å reise i pandemien. I en spørsmålsrunde på Instagram story svarte Martine ærlig på spørsmålet «Hva synes du om folk som reiser til syden under pandemien» – hvor hun blant annet utrykte at hun syntes det var egoistisk. 

Ønsker ingen bloggkrig

Martine er en av influenseren som følger reiserådene til regjeringen. Hun har selv vært borte i lengre perioder fra sin kjæreste Aleksander Sæterstøl. Hun er ganske tydelig på at hun er veldig lei av situasjonen, men at hun respekterer den. 

Kristin Gjeldsvik er også blant de som reagerer 

På sin Instagram postet Kristin nylig et innlegg hvor hun håner oppførselen til influensere på reise.

Isabell Raad og Sofie Karlstad svarer på kritikken 

Både Sofie Karlstad og Isabell Raad kommenterer reisene sin til Dubai på sin Instagram søndag kveld. Sofie, som nettopp har gått gjennom en brudd, skylder på at hun trengte å dra for sin egen mentale syke. Isabell, derimot, forsvarer sitt valg om å reise med at hun tar de nødvendige forholdsreglene. Isabell teste nylig negativt for covid, etter å ha testet seg når hun ankom Norge etter en ferie i Dubai for under et døgn siden. Isabell dro til Dubai for å møte sin nye flamme fra England. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.