Skandinavia,  SLADDER

Martine Lunde fatshamet på sosiale medier – nå svarer hun tilbake

Tidligere i dag tok toppbloggeren Martine Lunde opp at hun var lei av stygge kommentarer på sosiale medier. I en story på Instagram oppfordrer hun blant annet nett-trollene til å stoppe. 

“Begynner å lure på om folk kjeder seg helt sinnsykt under korona”

Lunde skjønner ikke hvorfor folk velger å skrive stygge kommentarer på sosiale medier, og den siste tiden har det rent inn flere hatmeldinger. Hun nevner i Instagram storyen at hun blant annet blir beskyldt for å ha tatt restylane i leppene. 

“Hva er det du har putta inni leppene dine, det er ikke pent med så store lepper” – var en av kommentarene. 

Lunde benekter dette og sier det bare er blod som finnes i leppene hennes.

Tiktok er verst – “Et skummelt sted å være”

Lunde sier videre i videoen at hun blir helt satt ut når hun blar gjennom kommentarfeltene på andre sine Tiktoks. Hun sier at det er så mye stygge kommentarer og at “folk skriver absolutt alt”. Hun har selv fått stygge kommentarer på Tiktok, hvor det blant annet var en som skrev “ Bare jeg som synes hun er alt for høy og kraftig til å være fin?”. Lunde svarer med at hun heldigvis ikke tar seg nær av det, men ber folk om å slutte å kommentere på utseende til andre og advarer om at det kan ødelegge folk.

Takknemlig for de fine kommentarene

Til tross for stygge kommentarer, er Martine fortsatt veldig takknemlig for følgerne sine og de fine tingene de skriver til henne. Hun forstår at folk synes at det er veldig kjedelig nå under korona, men at man burde få ut frustrasjonen på en annen måte, og ikke la det gå utover andre. Hun avslutter videoen med å si at nett-troll kan lage en klubb å heller skrive stygge kommentarer til hverandre der. 

Les også: Norske og svenske influensere boikotter NA-KD – beskyldes for dårlige arbeidsforhold

Hva synes du om saken? Gjerne kommenter og husk å følg oss på Instagram!🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *