Skandinavia,  SLADDER

Martine Halvorsen ut mot instagram konkurranse – “Trist, grusomt og jævla ugreit”

Martine Halvorsen delte tidligere i dag et innlegg, samt flere poster på sin instagram-story, hvor hun utrykte sine følelser ovenfor en instagram-konkurranse som fremmet plastisk-kirurgi. Konkurransen, som det spekuleres at blir holdt av influenser og OnlyFans-profil Fie Laursen, blir arrangert i samarbeid med en internasjonal kosmetisk klinikk. Selv har Martine valgt å sladde brukernavnet til vedkommende som holder konkurransen, noe som har resultert i at flere har begynt å spekulere i hvem dette kan være.

 

Kan være den danske influenseren Fie Laursen – men er det samme tatovering?

Det har vært spekulasjoner rundt hvem som holdt konkurransen, men tatoveringen på høyrehånden avslører at det kan være influenser ogOnlyFans-profil Fie Laursen. Vi har avdekket at Fie har vært ambassadør for den samme klinikken som står for konkurransen Martine kritiserer, samt at Fie har operert sin egen kropp der for ikke så lenge siden. Dette kan ses på klinikkens egen Instagram-profil. Hun har også holdt lignende konkurranser for under et år siden, i forbindelse med sin egen sponsede operasjon. 

Reklame for kosmetiske operasjoner er ulovlig i norge. Dessverre vil vi likevel bli eksponert for slik reklame hvis vi følger internasjonale profiler. Martine har fått god respons på kritikken hun rettet mot konkurransen. 

Bilder @martine.halvs m. fler

Legg igjen en kommentar og fortell oss hva du synes, og følg oss gjerne på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *