Filmer og serier,  KULTUR

Marte Bratberg deler sine serieanbefaling

Er du keen på noen nytt å se på? Kanskje en ny serie? Marte Bratberg har delt sine beste serietips, som vi har oppsummert i dette innlegget. Enjoy! 

Tiger (HBO)

«Tiger» er en dokumentar i to deler som går i dybden på det globale golfikonet Tiger Woods’ vekst, fall og comeback. Dokumentaren inneholder klipp som aldri har vært vist før, og avslørende intervjuer med de som kjenner Tiger best. 

Serien har en sesong. Traileren kan du se nedenfor.

The Fall (Netflix, NRK)

I «The Fall» spiller Gillian Anderson en politiinspektør på jakt etter en seriemorder som tar livet av karrierekvinner. Selv er Stella Gibson en dame som vet å si fra hvor skapet skal stå. BBC2 fikk en stor hit med serien, og bestilte ny runde allerede før sesong én var ferdig sendt – skriver Dagbladet

Serien inneholder tre sesonger. Traileren kan du se nedenfor.

Lupin (Netflix)

Gentlemanstyven Assane Diop blir inspirert av tyveriene til Arsène Lupin, en kjent kriminell, og sikter seg inn for å ta hevn på en rik familie som begikk urett mot faren hans.

Serien har en sesong. Traileren kan du se nedenfor.

Schitts Creek (TV2)

Familien Rose er vant til et liv i luksus, men når de plutselig taper hele familieformuen, forandrer alt seg over natten for Johnny, Moira og de voksne barna deres, Alexis og David. Det eneste de eier, er småbyen Schitt’s Creek, som Johnny en gang kjøpte for moro skyld.

Serien har hele åtte sesonger. Traileren kan du se nedenfor.

Marte Bratbergs instagram-følgere tipser om disse seriene
It’s a Sin (HBO)

Det er 1981 og starten på et nytt tiår. Ritchie, Roscoe og Colin starter et nytt liv i London, men et nytt virus er i fremmarsj, og snart vil livet deres bli satt på en prøve som de aldri kunne forestilt seg

Serien har en sesong. Traileren kan du se nedenfor.

Rådebank (NRK)

En populær serie fra NRK som handler om vennskap, kjærlighet og bil. Rå og ekte dramaserie om rånere fra Bø.

Serien inneholder to sesonger. Traileren kan du se nedenfor.

Insecure (HBO)

Skaper, manusforfatter og hovedrolleinnehaver Issa Rae kommer som et friskt pust på HBO med denne pinlig morsomme nye komiserien. Vi følger bestevennene Issa og Molly i deres kompliserte arbeids- og privatliv i Los Angeles. De møter utfordringen det er å være to afroamerikanske kvinner som trosser alle stereotyper. Selv om Issa ser på seg selv som en råtøff rapper når hun er alene foran speilet, er hverdagen som minoritetskvoten på skolen langt mindre styrkende for selvtilliten.

Serien har fire sesonger. Traileren kan du se nedenfor.

Night Stalker (Netflix)
Bak glamouren i solfylte Los Angeles i 1985 lurer det en ondskapsfull seriemorder. To etterforskere gir seg ikke før de får tak i ham. En krimhistorie fra virkeligheten.
 
Serien inneholder em sesong. Traileren kan du se nedenfor.
I Know This Much is True (HBO)

En miniserie basert på Wally Lambs prisbelønte bestselger. Mark Ruffalo spiller de to identiske tvillingbrødrene Dominick og Thomas Birdsey i en episk familiesaga om svik, oppofrelse og tilgivelse. 

Serien har én sesong. Traileren kan du se nedenfor. 

Ulven kommer (NRK)

Hollys siste skolestil får skolen til å rope varsko. Men hvor mye av det hun skriver om familien sin er sant? Dansk dramaserie.

Serien inneholder en sesong. Traileren kan du se her.

Håper du fikk inspirasjon til ulike serier som du vil se! Har du noen serietips? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!♡

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *