SLADDER

Mario Rieras nye kjæreste – “kjærligheten i mitt liv”

Mario Riera har gjennom felles venner møtt damen som skulle bli hans neste kjæreste. I motsetning til flere andre Mario har datet de siste årene er denne jenten ikke-offentlig, og dukker heller unna søkelyset fremfor å søke det.

Ønsker å være anonym – men vi har fått en liten “sneak peak”

Det er viktig å respektere menneskers ønske etter privatliv, og siden vedkommende ønsker å være utenfor rampelyset enn så lenge, kan vi ikke dele navnet hennes her. Likevel, så kan vi dele det som allerede er “delt offentlig” videre med dere. 

Mario deltok i ukas Mobilsnok, en spalte fra Panelet med Morten Hegseth og Vegard Harm. Der fikk vi se en liten video av kjæresten til Mario. Navnet er sladdet, men i videoen ser vi en nydelig brunette i 20-årene. Mobilsnoken starten 06.11 sekunder inn i episoden. 

Les også: Brudd mellom Sofie Karlstad og Mikkel Mio Christiansen 

Aldri vært så forelsket før – “jeg har møtt kjærligheten i mitt liv”

– Det føles veldig bra, det er så hyggelig. Jeg har aldri vært så forelsket som jeg er i henne, sier han til VG under et intervju for litt over en uke siden. 

Videre forteller han at hun er en veldig fin person, som han har tilbragt mye tid sammen med i det siste på grunn av covid. Han forteller også at han aldri hadde trodd at kjærligheten skulle dukke opp nå, men at han skjønte det kom til å bli dem fra første gang han så henne. 

I det samme intervjuet snakker Mario om at han er ferdig med reality, siden han har møtt drømmedama. 

– Jeg tror nok det realitylivet er over nå, nå har jeg truffet kjærlighet i mitt liv. Så det tenker jeg ikke mer på, sier han til VG.

Møtte svigers i helgen 

Denne helgen er Mario i Bergen for å introdusere den nye kjæresten til familien sin, sier en kilde. 

Dette sier Jodel om den “hemmelige” kjæresten 

Det er litt delte meningen om hvorvidt det skal spekuleres i hvem og hvordan den nye kjæresten til Mario er. Vi fant en tråd med noen hint, samt litt informasjon om Marios “hemmelige” kjæreste. 

NB: Dette er ingen “sikker” kilde, bare sladder fra en anonymisert plattform hvor alle kan skrive og si akkurat hva de vil. Derfor kan det godt hende ingenting av det som står skrevet stemmer. 

Jodelen bruker litt tid på å laste inn på noen mobiltelefoner.

Tidligere relasjon med Victoria fra Ex on The Beach 

Victoria og Mario hadde en relasjon i årets sesong av Ex on The Beach, men avsluttet forholdet kort tid etterpå. I et intervju med Rød Løper forteller Victoria og Mario om relasjonen under og etter innspillingen. 

Hva syns du om det nye paret? Husk å følg oss på Instagram ❤︎

Psst; vi har konkurranse gående nå, meld deg på her: 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *