Horoskop og astrologi,  LIVSSTIL

Horoskop [november] – slik blir den siste høstmåneden for deg

Hva skjer i november? Sjekk ut hvordan måneden ser ut for ditt stjernetegn med vårt horoskop. 

Væren 21.mars – 20. april 

Den siste tiden har det gått i et forrykende tempo. Du står på og jobber hardt, men fremover er det viktig at du roer ned litt. Ta deg tid til å gjøre de tingene som gir deg energi, og tillat deg selv å være litt egoistisk. Har du folk rundt deg som gir deg lite tilbake, bør du droppe å bruke tiden din på disse i tiden fremover. Vær obs på å ikke si ting i forbifarten, dette vil du angre på i ettertid. Værer i forhold vil også oppleve en kjærlighets-boost i slutten av måneden. Single værer vil føle en trang til å ta kontakt med gamle flammer. Tenk over om dette er noe du virkelig vil eller ikke før du handler. 

Motto: Ro ned!

Lykkedager: 11 og 12 

 

Tyren 21. april – 21. mai

Det kan fort oppstå konflikter blant nære venner og familie denne månenden. Ha i bakhodet at disse fortest kan løses med god hjelp fra noen som er eldre enn deg selv. Kvinnelige tyrer vil oppleve en indre kraft som hjelper de med å ta nødvendige valg. En romanse vil blant annet utvikle seg i ønsket retning som en konsekvens av dette. Kraften kan også føre til konflikter på jobb/skole, så er du smart tenker du deg om to ganger før du ytrer deg for å unngå drama. Du vil oppleve en selvtillits-boost denne måneden – yey! 

Motto: Ikke alt kan angres

Lykkedager: 9 og 21

 

Tvillingene 22.mai – 21. juni

En stille, rolig og behagelig måned er på vei til deg! Endelig. Du kommer til å føle at ting går i ønsket retning, og du får endelig tid til å hente deg inn etter en hektisk periode. Måneden på jobben/skolen blir fin, og du vil oppleve at du løser oppgaver på en tilfredsstillende måte. Du er i balanse, og nå ligger alt til rette for at kreativiteten din kan komme til fullt uttrykk. Nå er tiden inne for å gjøre det du har tenkt på en stund – så gi gass! 

Motto: Nyt, nyt, nyt 

Lykkedager: 23 og 26 

 

Krepsen 22.juni – 22. juli 

Det du trodde var umulig i en lang periode, vil vise seg å være oppnåelig. Denne måneden bør du gjenoppta dette, og gjøre et forsøk på å få det realisert og gjennomført. Husk at du må være forberedt. For å komme i balanse denne måneden, må du også være bevisst på “å gi og ta”. Ikke bli for selvopptatt og egoistisk, da vil oppleve at ting går mot deg. En gammel flamme kan dukke opp denne perioden, selv for krepser i forhold. Dessverre vil ikke alle rundt deg like dette spesielt godt.

Motto: Tenk deg om 

Lykkedager: 3 og 29

 

Løven 23.juli – 23. august 

I en periode har du følt at folk krever litt for mye av deg. Dette vil dessverre ikke endre seg denne måneden, men på sikt. Hold ut litt til, og bruk heller energien din på å sette deg selv nye mål. Gjør du dette, vil livet ditt få en endring, som fører til at folk rundt deg vil kreve mindre av deg. Venner du har hatt lenge bør prioriteres over nye. Bruk heller tiden på å pleie vennskap, fremfor å finne nye. Dette kan lønne seg på lang sikt. Rådfør deg med venner om veien videre, du vil bli overrasket over hvilke muligheter dette kan skape for deg.

Motto: Hold øynene åpne

Lykkedager: 4 og 6

 

Jomfruen 24. august – 23. september

Måneden vil bli hektisk, og du bør derfor forberede deg på mye hard arbeid. Det er viktig at du tar deg tid til å gjøre ting skikkelig, selv om det er travelt. Dette vil lønne seg på lang sikt. Er du i et forhold, eller liker du noen spesielt godt, bør du være litt på vakt. En sjalu person kan skape problemer som forårsaker krangler mellom deg og din utvalgte. Familien kan bli vanskelig å ha med å gjøre denne perioden, men dette kan løses med tydelig og god kommunikasjon. Ta godt vare på de rundt deg, og ikke gjør ting i affekt. 

Motto: Stå på!  

Lykkedager: 7 og 22

 

Vekten 24. september – 23. oktober

Denne måneden vil du få muligheten til å vise frem din styrke. Ikke vær redd når sjansen byr seg – det er nå du har muligheten til å vise alle hva du er god for. Hvis du skal være leder for noe eller noen denne måneden, bør du tenke over hvem du snakker til. Gi beskjeder og oppgaver på en vennlig måte, så unngår du konflikter. Du er også veldig bastant på å gjøre ting selv, men du skal ikke være redd for å ta imot hjelp. Samarbeid kan være nøkkelen til mange løsninger. Du vil også kjenne deg ekstra romantisk denne perioden. Dette må du bare agere på. 

Motto: Vær tøff, men menneskelig 

Lykkedager: 10 og 13

 

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Denne perioden skal du fortsette å gå din egen vei, selv om det kan virke skremmende. Dette er den perfekte tiden for å starte på nye prosjekter – så ta sjansen hvis en mulighet byr seg. Når det gjelder jobb/skole bør du ikke forhaste deg, her kan det lønne seg å tenke grundig gjennom ting først. Du vil føle en trang til å komme deg ut denne uken, men husk å ta de nødvendige forholdsreglene. Dette gjelder både sosiale og helsemessige forhold. Er du singel, vil du oppleve at folk virker mer interessert enn tidligere, så ikke bli overrasket hvis du går ut av måneden med en skikkelig selvtillitsboost. 

Motto: Fest med måte

Lykkedager: 23 og 24 

 

Skytten 23. november – 21. desember

Du går inn i en spirituell periode, og du vil trolig føle at du er i en indre debatt med deg selv. Her kan det hjelpe å skrive ned ting på papir. Dette kan gi deg de svarene du søker. Det skjer ikke så mye romantisk i livet ditt for tiden, men en uforpliktende flørt kan dukke opp for single skytter. Skytter i forhold må ta ekstra godt vare på sin partner i denne perioden. Hvis du føler at forholdet ditt er truet, bør du ikke reagere i affekt, men heller tenke gjennom og planlegge handlingen din. Dette gjør at du unngår konflikt med din partner. 

Motto: Tenk deg godt om

Lykkedager: 25 og 30

 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

Korona herjer, men dere Steinbukker er inne i en periode hvor det er enkelt å stifte nye bekjentskaper. Ikke vær redd for å ta kontakt med nye folk, bare husk å hold avstand. Dette er den perfekte tiden for steinbukker å skaffe seg nye venner. Se etter de menneskene som kan hjelpe deg på veien til oppnåelse av viktige mål og drømmer. Du føler du gjør mye ubetydelig på jobb/skole fronten, men du skal vite at alt henger sammen, og at alle små ting du gjør er del av en større oppnåelse. Hold motet oppe, selv på de tyngste dagene. Hvis du dater noen er tiden inne for å fortelle hva du føler. 

Motto: Ikke gi opp

Lykkedager: 14 og 20

 

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

I denne perioden bør du gjøre alt du kan for å holde en god tone med folk rundt deg, spesielt med de som vanligvis irriterer deg. Unngå konflikter og prøv å ikke dvel og tenk så mye over ting som blir sagt og gjort. Dette skaper bare uro. Du vil oppleve at en du har hatt en godt øye til for en stund siden gir deg positiv oppmerksomhet. Hvis du ikke er for ivrig i starten, kan dette utvikle seg til noe seriøst. Tenk gjennom det du sier og gjør, men husk å vær deg selv. 

Motto: Hold litt tilbake

Lykkedager: 8 og 28

 

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Denne perioden vil være proppet med suksess i forbindelse med jobb/skole. Nyt det mens du kan, og ta med deg den positive energien dette gir inn i sosiale situasjoner. Hvis du har en fast partner, må du for all del ikke glemme å prioritere han/henne i denne perioden. Vennskap bør også prioriteres. Hvis du vurderer å arrangere noe for venner og/eller kjæreste, bør du gjøre dette. Du bør kompensere for tiden du bruker på å oppnå suksess på jobb/skole med enkle gaver og tjenester for venner og kjæreste. Dette vil lønne seg på lang sikt. 

Motto: Vær takknemlig 

Lykkedager: 1 og 30

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *