Bøker,  KULTUR

Månedens bokanbefaling – “Midnight Sun” av Stephenie Meyer

Da Edward Cullen og Bella Swan møttes i Twilight ble det født en ikonisk kjærlighetshistorie. Den første boken kom i 2005, men det var ikke før filmen kom i 2011 at alle jenter fikk et forhold til kjærlighetshistorien om sexy vampyrer og forbudt romantikk.

En bok fra Edwards perspektiv

“Gjennom hans øyne får vi historien i en helt ny og desidert mørkere vri. “

Til nå har fansen kun hørt Bellas side av historien. Den siste boken av Stephenie Meyers Twilight Saga Midnight sun er den samme historien som Twilight, men fra Edward Cullen sitt perspektiv. Gjennom hans øyne får vi historien i en helt ny og desidert mørkere vri. Møte med Bella er både den mest nervøse og spennende hendelsen han har opplevd i alle sine år som vampyr. Når vi lærer mer fascinerende detaljer om Edwards fortid og kompleksitetene i hans indre tanker, forstår vi hvorfor dette er den definerende kampen i hans liv. Hvordan kan han rettferdiggjøre å følge sitt hjerte hvis det betyr å føre Bella i fare?

De dype gledene og de ødeleggende konsekvensene av udødelig kjærlighet

I Midnights Sun transporterer Stephenie Meyer oss tilbake til en verden som har fengslet millioner av lesere. Hun gir oss en episk roman om de dype gledene og de ødeleggende konsekvensene av udødelig kjærlighet. En dyp og intens kjærlighetshistorie. Boken er på hele 756 sider og er kun å få tak i på engelsk. Noe som gjør den ekte og mer riktig.

Har du lest boken? Legg igjen en kommentar, og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *