Bøker,  KULTUR

Månedens bokanbefaling – En liste for livet

En liste for livet er en bok som får deg til å gråte, le og heie på kjærligheten. Jeg satt igjen med en følelse av å virkelig leve hver dag fullt ut og aldri gi opp drømmene mine. 

Brett er 34 år og har et perfekt liv. En god jobb i det veldrevne familiefirmaet og en fin leilighet som hun bor i med sin kjekke kjæreste. Men når moren brått dør blir Bretts liv snudd på hode. Moren har lagt en plan for henne, så istedenfor å bli direktør i det veldrevne familiefirmaet får Brett sparken og ingen arv.

Moren har kun etterlatt et brev med Bretts “bucketliste” som hun laget da hun var tenåring. Listen er mål i livet: “Lære fransk, dra til Paris, skaffe seg hund, finne kjærligheten, få barn, hjelpe de fattige, få et fint hus.” Brett er knust og kan ikke forstå hvorfor moren har gjort dette mot henne. Dessuten er det ikke alle punktene som lar seg fullføre. Hvordan skal hun for eksempel klare å etablere et forhold til faren sin, som døde for flere år siden? Og hvorfor har ikke moren strøket over “finne kjærligheten”. En liste for livet er en lettlest og koselig kjærlighetsbok med noen overraskende vendinger.

Les også: Ukas Netflix – En Affære

“Jeg falt pladask” – Ashild Belgau, Norli Sandefjord 

“En vakker og gripende fortelling som minner oss på at vi må leve mens vi kan” -Cecilia Ahern, forfatter

Har du lest boken? Legg igjen en kommentar og si hva du syntes. 

Huske å følge oss på instagram 🌸 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *