Skandinavia,  SLADDER

Mads Hansen ut mot Se og Hør – “uetisk og ekstremt dårlig stil”

Det norske sladderbladet Se og Hør publiserte denne uken en sak om Mads Hansen. En sak han ikke hadde samtykket til, som nå får han og flere kjendiser til å reagere. Juridisk sett har de kanskje ikke gjort noe ulovlig, men Mads Hansen og flere andre kjendiser setter spørsmålstegn ved oppførselen. På sin Instagram story delte Mads sin frustrasjon – og skriver blant annet at det de har gjort er uetisk og ekstremt dårlig stil.

Se hele storien lenger ned i saken 

Tok bilde av privat eiendom og satt det på trykk 

Mads Hansen er en av flere kjendiser som forsøker å holde privatlivet sitt litt utenfor offentligheten. Han har til nå vært flink til å skjerme familien sin, til tross for at han er en av Norges mest kjente fjes. Dette blir fort vanskeligere når sladderblader oppsøker hans private hjem og tar bilder som de senere setter på trykk. På sin Instagram story uttrykker han dette: 

– Det jeg reagerer mest på er at de har reist hjem til meg og tatt bilde av huset mitt – uten at jeg har vært klar over det.

Trengte seg på Aksel Hennie sitt bryllup og postet bilde av sønnen på forsiden

For å understreke poenget sitt delte Mads en lignende sak som omhandlet bryllupet til Karoline og Aksel Hennie. I følge Mads skal Aksel ha bedt bladet om å holde seg unna. De skal da ha leid et hotellrom ved siden av kirken og tatt snik-bilder av vielsen med telelinse. I tillegg postet de et bilde av sønnen til Aksel, som han har forsøkt å holde unna offentligheten. 

Flere kjendiser kjenner seg igjen

Etter at Mads uttrykte sin frustrasjon har han mottatt flere meldinger fra kjendiser som kan relatere til hva han opplever med sladderbladet. Blant dem er Nicolay Ramm, TIX, Kurt Nilsen og Lisa Tønne.

Les også: Sofie Karlstad beskyldes for redigering – “alt man nå skulle måtte forsvare”

Se hele storyen 

Hele storien er fortsatt tilgjengelig på Mads Hansen sin Instagram (19.12.20 kl. 12.49), men kan også ses her.

Swipe bortover 

Hva synses du om saken? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *