LIVSSTIL

[luke 8] Julegavetips til mor og far

Lurer du på hva du skal kjøpe til moren og faren din til julegave? Da har vi noen julegave tips til deg!

Kjøp julepynt eller lag hjemme

Det er alltid koselig å ha noen søte nisser eller fin julepynt. Du kan enten lage det selv eller kjøpe, julepynt finner du så og si overalt. Her er tips til hvordan du lager julepynt selv!

Blomster

Hvilken mødre liker ikke blomster i hjemmet?🌸 Overrask foreldrene dine med en fin blomst eller blomsterbukett – kanskje en julestjerne siden det er jul?

En hyggelig opplevelse for to

Du kan kjøpe en hyggelig opplevelse for foreldrene dine, eller en opplevelse for bare deg og en av foreldrene dine. På True Story finner du alt fra makronkurs, klatrekurs, spa, rafting og mye mye mer! Se hvilke tilbud de har i din by her.

En god flaske vin eller eplemost

Vin er en rimelig julegave som kan nytes og kjøpes av de som er over 18 år. En god øl eller lignende er også et fint alternativ. For de som foretrekker et alkoholfritt alternativ finnes det mange fine eplemoster i butikkene. Fest et bånd rundt flasken og sleng med et personlig kort – så har du det! På kortet kan du for eksempel skrive; nytes sammen med noen du er glad i 💋

Konfekt eller «Jacobs utvalgte» trøfler

Dette kan nytes etter julemiddagen eller til en kopp kaffe! Alltid greit for foreldre å ha noe godt å tilby seg selv eller gjester – så dette er en treffsikker gave. 

Et personlig kort

Om økonomien ikke strekker helt til denne julen setter foreldre ofte stor pris på å få et personlig kort. Skriv noen fine ord, lag et dikt eller en sang? Et tips kan være å takke for året som har gått, vis takknemlighet for alt foreldrene dine hjelper deg igjennom eller skriv ned noen morsomme minner fra året! 

Gavekort

Er du ekstremt usikker på hva du skal gi og føler at moren eller faren din har alt? Da kan du kjøpe et gavekort på favoritt butikken deres slik de kan kjøpe seg det de skulle ønske seg! 🌟

                              

Personlig kalender eller et fotoalbum

Dette er en koselig og rørende julegave. Du kan lage et fotoalbum eller en personlig kalender med bilder fra de beste minnene! ❤️ Personlig kalender kan blant annet kjøpes her.

Håper du fikk litt inspirasjon til hva du kan gi til moren og faren din til jul! Hva har du kjøpt til de i julegave? Gjerne kommenter og husk å følg oss på Instagram! 🎄

Ha ei riktig god jul og lykke til med juleshoppingen, klem fra oss i Celeb 🎁

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.