KULTUR

[luke 5] – Verdens fineste julegave

Lei av kjedelige julegaver? Og hva skal man egentlig gi til de som har alt? Noe av det hyggeligste å få i julegave er ting som varer evig. Dette kan være et bilde på en kopp av familien, en fotobok fra siste kjærestetur, en kalender med masse vennebilder eller bare en haug med koselige bilder som du kan pynte opp rommet med. Bilder er uansett koselig å få.

Koselig og enkel julegave

Det er veldig enkelt og ikke minst koselig å sitte å lage. Garantert en gave som man kan ha glede av i lang tid. Så hvorfor ikke lage en kalender i julegave til deg selv? Med bilder av de beste minnene de siste årene. Og i samme slengen kan du jo lage en til familien. Det kommer garantert til å bli den fineste gaven under juletreet.

Gave til deg selv?

Fotoknudsen har stadig litt rabatter på utvalgte bestillinger. Bestiller du før 9. desember får du gavene i tide til julaften. Du kan også bestille de samme produktene på Japanphoto (Cewe) og elitefoto. På elite foto kan du også bestille puslespill og på Japanphoto kan du bestille adventskalender med sjokolade og et bilde av deg selv, kjæresten din eller kjæledyret ditt. Kanskje litt sent nå, men en god idé til neste advent.

Hva synes du om å gi bilder i gave? Legg igjen en kommentar, og husk å følge oss på Instagram 🎁

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *