KULTUR,  Ukas Netflix

[luke 4] – Ukas Netflix – Operation Christmas Drop

Denne søte romantiske filmen er basert på en sann historie. En politisk korrekt medhjelper Erica (Katerina Graham) faller for en godhjertet pilot Andrew (Alexander Ludwig) mens hun undersøker muligheten for å stenge en tropisk militærbase med en luftbåren juletradisjon. Det første møte mellom Erica og Andrew er ganske anspent, men jo mer tid de tilbringer sammen, jo mer romantikk blir det mellom dem. Det kommer hindringer, men sammen lager de et julemirakel.

Kjekke gutter i uniform og garantert julestemning

Det er kanskje ikke den beste filmen i historien. Men det er kjekke gutter i uniformer, julemusikk og julepynt, samt håp og kjærlighet. En forskjell fra andre julefilmer er det ikke er snø og kulde, men tropisk natur og nydelige strender. Alt i alt, en koselig film å se med en kopp kakao mens du pakker inn julegaver eller lager pepperkaker.

Funfact: Helt siden 1952 har flyvåpenet sluppet forsyninger til folk i Mikronesia. I dag slipper amerikanske, japanske og australske fly forsyninger til 56 øyer som når 22 000 øyboere over 4 662 000 kvadratkilometer.

Se traileren her

Husk å følge oss på Instagram 💋

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.