Skandinavia,  SLADDER

Linnea Myhre og Emil Gukild er kjærester

Linnea Myhres manager Marte Schei bekrefter ovenfor VG at Linnea og Emil Gukild er blitt kjærester. Celeb har den siste tiden mottatt flere tips og saken, og nå er det endelig bekreftet. Vi har fått et nytt kjendispar!

Emil – et kjent fjes fra NRK Sporten 

Emil Gukild er blant annet kjent fra NRK Sporten, hvor han har gjort mange populære programmer og innspillinger de siste årene. Du husker han kanskje fra programmet «Kjendis-VM» som gikk i vinter? Det gjør i hvert fall vi. 

Fra Sondre til Emil 

Det begynner å bli en stund siden Linnea og eks-kjæresten Sondre Lerche skilte lag. Sondre og Linnea var kjærester fra 2013-2020, og ivrige seere av Bloggerne på TV2 har fått en sneak-peek av forholdet til det tidligere kjendisparet.

Les også: Linn Lenes fra Ex er i Marbella – derfor reagerer folk 

Linnea avslørte bruddet på YouTube i April 2020. Videoen finner du under: 

Sammen, men fortsatt på Tinder? 

Når forholdet ble offentlig kjent var det flere som reagerte på å ha sett Emil på Tinder den siste tiden. Hvorvidt det er hold i anklagene vet vi ikke, og vi har heller ikke detaljer om hvordan relasjonen til Linnea og Emil faktisk her (sett bort i fra at de har bekreftet et forhold).

Her er en av trådene hvor enkelte mener å ha sett Emil på Tinder den siste tiden (ps: det kan ta litt tid før jodelen vises på mobil):  

Hva syns du om det nye paret? Vi gleder oss på deres vegner og ser frem til å følge de videre ❤︎

Husk å følg oss på Instagram 👇

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.