Skandinavia,  SLADDER

Kritikken mot Sophie Elise og Astrid S haglet etter dette bildet ble publisert på Instagram

Det kan virke som om korona-politiet aldri drar hjem fra jobb, for de siste ukene har de virkelig vært på vakt. De har mildt sagt vært ute etter Sophie Elise, Astrid S og Julie Bergan, etter de ble fotografert sammen på fest uten 1-meters-avstand for ikke lenge siden.

Kilde: @sophieelise Instagram (bildet er nå slettet) 

Slettet kommentar og sluttet å følge Sophie

Bildet har skapt mange reaksjoner på sosiale medier, Astrid S skal selv ha kommentert  “❤️❤️❤️❤️” på bildet, som hun senere slettet etter det begynte å hagle inn med kritikk. Hun skal også ha sluttet å følge Sophie Elise på Instagram kort tid etter kommentaren ble slettet. Ryktene svirrer rundt om at grunnen dette kan være at Astrid nylig datet en som har fått påvist covid-19. Dette ryktet stammer fra Jodel (se under). 

Mye kritikk i kommentarfeltet

Folk har en tendens til å bli veldig sinte og irriterte på kjendiser, og i kjent stil fikk Sophie mye kritikk. Dette er noe av det som ble skrevet:

Aftenposten-journalist Ingeborg Senneset, som er sjokkert over innlegger, mener dette er å spytte på den norske dugnaden.

 

Sophies kommentar til saken

Sophie Elise har valgt å ikke kommentere saken til norske medier, men har kommentert bildet på egne kanaler. 

 

Les også: Dette vet vi om utroskapsryktene mellom Aleksander og Martine

 

«På samlingen media nå referer til, som var et privat arrangement med venner, overhold vi alle reglene. Vi var under 20 mennesker sammen (som på den tida var lovlig), og tok hensyn til alle smitteverntiltak, hadde antibac og holdt avstand», skriver influenseren.

«På et av bildene satte vi oss ned, og lente oss for nærme i et lite øyeblikk. Vi ser i ettertid at det sender ut feil signaler. Beklager hvis det virker som vi synes det er greit å bryte smittevernsreglene. De respekterer vi selvsagt fullt og helt. Tar situasjonen vi er i nå på alvor, og ønsker ikke å sende ut feil signaler», skriver hun videre.

Astrid S, som har tatt stor avstand fra hendelsen, har ikke kommentert saken.

Hva synes du om saken? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.