SLADDER

Kristine Ullebø sin ekstreme forvandling – fra rosablogger til supermodell

Kristine Ullebø begynte å blogge da hun var 11 år gammel, og mye har skjedd på de 12 årene hun har vært aktiv i bransjen. Vi har fulgt henne gjennom forelsker, brudd, russetiden, flytting, modelloppdrag og så mye mer. Kristine har virkelig bydd på seg selv. 

Det var en pen, og litt basic rosablogger som startet karrieren sin som influenser tilbake i 2013. Nå er er Kristine supermodell, og lever et helt annet liv enn hun startet fra jenterommet sitt i Førde for ca 10 år siden. 

Vi har gravd litt i arkivene og funnet frem noen bilder – sjekk ut Kristine Ullebø sin ekstreme forvandling.

Les også: Guttepanelet #5 – gutta svarer på spørsmål om FORELSKELSE 

2013

Kristine sin blogg begynner å ta av, og vi finner Førde-jenta på topplisten til blogg.no. Hennes ikonisk hår og utseende gjør hun til et spennende menneske å følge med på, og hun får fort mange engasjerte lesere.

2014

Et år er gått, og Kristine begynner å få et navn i norsk media. Jenta fra Førde er å finne langt opp på topplisten på blogg.no, og hun fortsetter å få følgere på Instagram ved å legge ut bilder av seg selv og det lange ikoniske håret sitt. 

2015

En litt mer avslappet Kristine iført noe annet enn den korte denim shortsen. Håret er fortsatt langt, og stilen er fortsatt «basic», men ikke like «rosa» som i fjor. Starten på en ny Kristine?

2016

Kristine flytter til Oslo, og etter at hun møter hennes daværende kjæreste, Fabian, endrer stilen seg drastisk. Kristine flytter til Grünerløkka, og med sin nye litt mer alternative kjæreste på slep går Kristine litt vekk fra basic bitch looken, og mer inn for den alternative og «kule» Løkka-stilen. Det lange håret beholder hun. 

2017

Rød leppestift, dress og skinnjakker. Kristine mikser den uskyldige jenta fra Førde sammen med en rocka jente fra Løkka. Resultatet ser du under. Mot slutten av året har skillet gått fra siden til midten, og en liten lugg er på plass. 

❤︎ Fun fact: Frisyren som Kristine hadde i slutten av 2017 er en av de mest trendy frisyrene vi hadde i 2020, og fortsatt har i 2021. 

2018

Løkka-stilen er ikke lenger alternativ nok, og vi ser mindre av Førde-jenta fra 2013. Håret er kortere, og stilen er helt rå, men også veldig spesiell. Kristine begynner å finne seg selv, og det viser seg å være en jente uten denim shorts og rapunzel langt hår.

2019 

Man tenker at 2019 var i går, men det begynner faktisk å bli en stund siden. 

Kristine har fått kortere hår, og ligner bare mer og mer på en supermodell. Førde-jenta fra 2013 er nesten ikke til å kjenne igjen. 

Skinnjakken er bevart, og vi ser også tendenser til rød leppestift, men neon fargene og de glitrete kjolene er helt borte. 

2020

Håret er ikke bare kortere, men nå er det kippet på en helt unik måte. Kristine jobber som modell, og det syns på både stil, hår og sminke. En slank jente som tør å være seg selv; og Kristine er tydeligvis ikke den jenta hun en gang var lenger (i hvert fall ikke utseende messig).

2021

Mye har skjedd, men forvandlingen fra rosablogger til supermodell er langt fra «forhastet». I løpet av nesten 10 år er Kristine den samme, samtidig som hun er en helt annen. 

Modell først, dernest influencer.

Bytter navn på Instagram støtt og stadig 

Kristine bytter stadig brukernavn på instagram. Per 10.10.2021 er brukernavnet @kristtine 👉

Hva syns du om forvandlingen? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.