Internasjonalt,  SLADDER

Kendall Jenners bursdagfest skaper store reaksjoner

Det ble flere sterke reaksjoner av bursdagsfesten til Kendall Jenner som hun arrangerte lørdag 31.oktober. Teamet var Halloween. Modellen og realitystjernen kledde seg ut som Pamela Andersons “Barb Wire” og hadde en stjernespekket samling på Harriet’s Rooftop på 1 Hotel i West Hollywood.

Det var opptil 100 personer på festen, blant annet flere kjendiser som Justin Bieber, Travis Scott, The Weekend og Kylie Jenner selv. Ikke mange holdt forholdsreglene for covid-19, men ryktene sier at det var en annen viktig regel som flere valgte å overholde under festen. Det var nemlig ikke lov å dele noe fra festen på sosiale medier. Kylie Jenner var ikke den flinkeste til å overholde denne regelen, og postet flere Instagram stories i løpet av hele kvelden.

Twitter raser mot Kendall Jenner og Jaden Smith – får kritikk for kostymet sitt

På twitter er det mange som uttrykker sin frustrasjon om bursdagsfesten til Kendall, siden den ble holdt midt i en pandemi. Mange er ikke særlig fornøyd med at hun velger å holde en fest rundt denne perioden og folk er ikke redd for å si fra heller. 

Jaden Smith hadde på seg et veldig spesielt kostyme på festen. Han hadde nemlig kledd seg ut som en korona pasient. Dette ble heller ikke godt tatt imot av folk, og mange mener det er veldig respektløst for de som har familie som er i risikogruppen for å bli smittet av korona. Folk har også mistet sine kjære.

Les også: Tigerstaden – Sex, kjærlighet, venner og singelliv

Kris Jenner forsvarer Kendall

Kris Jenner har svart på kritikken som har strømmet inn de siste dagene og forsvarer datteren. Hun sier til Radio Andy at alle på festen måtte ta en korona test før de fikk komme inn på. Alle deltakere måtte vente i 30 minutter før de fikk svar. “Vi gjør det vi kan og prøver å følge reglene” sier hun videre. Klippet av radio-samtalen kan du se her:

Hva syns du om at Kendall Jenner valgte å ha en bursdagsfest? Er det innafor siden alle tok en korona test før de fikk komme inn? Legg gjerne igjen en kommentar og husk å følge oss på Instagram! 🔥 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *