Internasjonalt,  SLADDER

Justin Biebers’ “Sorry” og Selena Gomez’s “Loose You to Love Me” har blitt til én sang – hør mashupen her!

Foto: Skjermdump @AnDyWuMUSICLAND, Youtube

Justin og Selena har aldri laget en sang sammen (som kanskje er like greit med tanke på hvor mye drama det har vært). Eks-paret har likevel fått seg en sang sammen nå, takket være Andy Wu’s mashup av Selena Gomez’s “Loose You to Love me” og Justin Biebers’ “Sorry”.

 

 

Følelsesladet “call to respons”

Musikkprodusenten Andy Wu, som er hjernen bak mashupen har på en eller annen måte klart å lage en følelsesladet låt hvor det høres ut som eks-paret synger svar til hverandre. Versene er arrangert på en slik måte at det høres ut som Justin ber Selena om tilgivelse, mens Selena legger ut om hvor mye smerte og sorg hun har gått i gjennom på grunn av deres forhold.

 

Allerede sett 3 268 966 ganger

Mashupen er allerede sett over tre millioner ganger, og tallet fortsetter bare å stige. Justin og Selena har fått ufattelig mye oppmerksomhet de siste årene, og vi er virkelig spent på hvordan denne mashupen vil påvirke dem begge. Verken Selena eller Justin har kommentert sangen enda.

 

Drama fra 2010 til 2019

Det virker ikke som dramaet mellom Bieber og Gomez er slutt helt enda, selv om Justin nylig “tied the knot” med Hailey Bieber – hans nåværende kone. I mars 2018 sluttet Selena og Justin ofesielt å date, og i september 2018 var han gift med Hailey. Den skjønner vi svei litt for Selena!

Her kan dere se Cosmopolitans timeline av dramaet mellom Justin og Selena:

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *