Annonselenker,  LIVSSTIL

Julegavetips – julegavene du kan gi til både familie, venner og kjæresten

❤︎ Innlegget inneholder annonselenker for TrueStories og Norli ❤︎

Julen nærmer seg og det er på tide å tenke på hva du burde gi i julegave til både familie, venner og kjæreste. Usikker på hva du skal kjøpe? Frykt ikke, vi har funnet noen julegavetips til deg – både rimelige og litt dyre. 

1. Personlig kalender 

En personlig kalender er en superfin og rørende julegave. Her kan du legge til bilder fra minner som du og familie, venn eller kjæreste deler. Personlig kalender kan blant annet kjøpes her.

2. Parfyme

Parfyme er alltid greit å ha, og en fin julegave å få. Finn ut hva som er favoritt parfymen til hen du skal gi gave til og overrask vedkommende med en god duft! 

3. Et personlig familie/bestevenn krus 

En rimelig og koselig julegave!

Du finner krus til både familie og venner her.

4. Lue, votter eller skjerf 

En praktisk og nyttig julegave nå som vi går inn i kaldere tider ❄️ Her finnes det rimelige alternativer, men man kan også slå til med lue, votter eller skjerf fra et motehus. I mange byer kan du også støtte de lokale ved å kjøpe på julemesser. Produkter fra slike markeder og messer er ofte i god kvalitet, og masseproduser jo heller ikke! 

5. En god flaske vin eller eplemost

Vin er en rimelig julegave som kan nytes og kjøpes av de som er over 18år. En god øl eller lignende er også et alternativ. For de som foretrekker et alkoholfritt alternativ finnes det mange fine eplemoster i butikkene. Kjøp noe hen som skal få gaven, fest et bånd rundt flasken og sleng med et personlig kort – så har du det! På kortet kan du for eksempel skrive; nytes sammen med noen du er glad i 💋

6. Innrammet bilde eller et fotoalbum

Dette er en koselig og rørende julegave. Du kan enten lage et fotoalbum med bilder fra de beste minnene eller så kan du ramme inn favoritt bildet ditt med en personlig tekst og ramme det inn. En julegave som varer for alltid.

7. Hjemme dekorasjon, ølglass, kjøkkenredskap eller lignende

Er det noe hen du skal kjøpe gave til mangler hjemme? En vannkoker, en god stekepanne, glass, bestikk eller kanskje noe pene tallerken? Samler kanskje vedkommende på mummi-kopper? Det er alltid deilig å få noe man trenger. Det er også hyggelig å få noe fint å dekorere hjemmet eller rommet sitt med. 

8. Gi en opplevelse 

Å gi en opplevelse i julegave som for eksempel massasje, hotellweekend eller paint’n sip er både hyggelig og morsomt, både for venner, familie eller kjæreste. Hos vår samarbeidspartner TrueStories finner du mange kule opplevelser som du kan dele med hvem du vil. Se hvilke tilbud de har i din by her

9. Gi en god bok 

Gi en god bok i julegave som hen kan kose seg med i julen. Dette kan være en nydelig roman, men også en kokebok, eller en influenser-biografi. Det er så mange gode bøker å velge mellom 🔥

Emma kan kjøpes her 

Sunt og digg kan kjøpes her 

Flere gode bøker kan kjøpes på Norlis nettbutikk her

Les også: Emilie Nereng (Voe) slår et slag for alle med uren hud -“det er for lite kviser på Instagram”

Håper dette hjalp deg med å finne ut hva du kan kjøpe til folk i julegave. Lykke til med juleshoppingen og ha en riktig god jul! Klem fra oss i Celeb.🎄

Har du noen julegavetips?🎁 Kommenter under her, og husk å følge oss på Instagram!♡

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.