julefilmernetflix
Filmer og serier,  KULTUR

Julefilmer 2019 – Våre favoritter fra Netflix

Jeg vet ikke med dere,  men er det noe vi i Celeb elsker så det nemlig julefilmer. Det finnes ikke noe bedre enn å sitte under teppet, med en deilig kopp kakao og en herlig julefilm på skjermen. Så dette innlegget har det vært en glede å skrive, for vi har nemlig sett en rekke julefilmer på Netflix, og pukke ut tre favoritter.

1. Love Actually – En evig klassiker som får deg til å le!

Det spiller ingen rolle om du har sett denne julefilmen fra før, dette er en skikkelig klassiker som faller i smak år etter år. Denne julefilmen får deg garantert til å dra på smilebåndet, og er du av den lett rørte typen feller du nok en tåre eller du i tillegg.

Her er traileren til Love Actually:

2. The Holiday – En utrolig fin kjærlighetshistorie 

Kjærlighet og jul hører sammen, eller? Slik er det i alle fall i The Holiday. Dette er også en stor favoritt hos flere, og en film du absolutt burde se i løpet av julen. En god historie som i hvert fall gjorde oss veldig glad (og litt rørt)!

Her er traileren til The Holiday (det var en kjip trailer, men vi lover at filmen er veldig bra!):

3. Elf – Julehumor på sitt beste

Er du på jakt etter en film hvor det skjer mye sprøtt? Da er dette filmen for deg! Elf er proppfull av morsomme scener som får deg til å le, i tillegg til at historien er helt utenom det vanlige. Her skjer det mye sprøtt, men det funker!

Her er traileren til Elf:

Vi håper du koser deg i julen, og at disse filmene bidrar til å gi deg julestemning.

Har du andre tips? Legg igjen en kommentar og følg oss gjerne på Instagram 🥰

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *