SLADDER

Jenny Huse ut mot Splay etter netthat-kampanje – “Mobbedramaet” del 2

YouTube-nettverket Splay arrangerte en netthat-kampanje i forbindelse med kvinnedagen den 8. mars. Denne kampanjen vekket oppsikt for flere, spesielt Jenny Huse da hun reagerte sterkt på hvem som var med på å fronte kampanjen. Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling var blant jentene som deltok i kampanjen. Den er ment som et eksempel på anti-mobbing/netthat, og fremmer det at kvinner ikke kan ytre en mening uten å få hat-kommentarer på sosiale medier. Dette var noe Jenny Huse så på som “ironisk”, siden hun mener jentene var med på å spre hat mot henne på Instagram for en stund tilbake. 

Les også: “Mobbe-dramaet” mellom Jenny Huse, Sandra Thoen, Amalie Olsen og Carina Talling

Swipe for å se bilder

Jenny Huse ytrer sin mening på Instagram story

“Er dette et forsøk på å redde seg inn? @SplayNorge”

Jenny Huse la ut flere storys på Instagram hvor hun ytret sin mening rundt denne kampanjen. Hun mener det er ineffektivt å starte en anti-mobbe – kampanje rett etter “mobbedramaet” som omhandlet henne og de tre jentene. Under kan du se noen av storyene til Jenny Huse. Her kan du se videoen av Sandra Thoen sin Story fra Snapchat.

Flere støtter Jenny Huse

Det er flere som velger å støtte Jenny Huse. Noen har lagt ut story på Instagram for å ytre meningen sin offentlig og andre har sendt meldinger til henne personlig. Jenny har delt noen av de på sin egen Instagram story, som du kan se under: 

Amalie Olsen ytrer sin mening på egen Instagram story 

“Nok er nok!”

Amalie Olsen er lei av å ikke kunne få ytre sin mening uten at hun blir hakket på og anklaget for å være mobber. Amalie mener man skal få lov å ytre sin mening om viktige saker i samfunnet uten å bli anklaget for å angripe noen. I den siste storyen beklager Amalie bruken av unødvendige ord og ordtak som henholdsvis ble brukt mot Jenny.  Storyene kan du se under:

Jenny svarer tilbake

Etter Amalie Olsen la ut sin forklaring på Instagram story svarte Jenny Huse på noen av argumentene og påstandene. Hun mener at å kalle noen dum, unyttig, og skrudd i hodet er å gå til personangrep. Hun sier også at det å spre hat ikke er å ytre sin mening, men det er å være slem. I tillegg legger Jenny ut en story hvor hun forteller følgerne sine at hun på ingen måte ønsker at de skal sende hat og usaklige meldinger til jentene. Storyene kan du se under:

Kanalen @bloggerdiskusjon på Jodel Norge ytrer sine meninger

Det er flere på Jodel Norge som støtter Jenny Huse i saken, men mange mener fortsatt at jentene skulle sagt unnskyld til Jenny. 

Jenny Huse – en ung Sophie Elise?

I den nye Youtube videoen til Sophie Elise forteller Sophie at hun digger Jenny Huse. 

– Hun minner meg om en ung Sophie Elise. Grunnen til hun gjør det er fordi hun gir så faen, hun er rett frem og super extra, sier Sophie. 

Hva syns du om saken? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!♥︎ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *