SLADDER

Isabelle Eriksen hengt ut av Mads Hansen etter God Morgen Norge innslag

Fredag 12 mars gjestet Isabelle Eriksen God Morgen Norge for å snakke om sitt nylige fengselsopphold og sin nye bok. I løpet av intervjuet sier Isabelle noe som skal få Mads Hansen til å reagere. 

– Man er ikke kriminell hvis man bare må i fengsel, fordi man har gjort en feil, sier Isabelle. 

Denne snutten postet Mads Hansen på sin Instagram konto. Flere har engasjert seg i saken, hvor noen er enige med Mads, mens andre synes han oppfordrer til unødvendig hets og mobbing av Isabelle. 

Intervjuet fra God Morgen Norge kan du se her

Erik Sæter forsvarer eks-kjæresten Isabelle – «tatt ut av kontekst»

Erik Sæter, også kjent fra Paradise Hotel og andre reality-programmer går hardt ut mot hvordan han mener at Mads Hansen har tatt ting ut av kontekst. I kommentarfeltet hvor Mads henger ut Isabelle for hennes kommentar på God Morgen Norge, skriver Erik følgende:

– Dette er en Cheap-shot, Mads.

Alle kommentarene mellom Mads og Erik kan du se her (swipe til høyre):

Mottar drapstrusler

Etter at Mads Hansen publiserte snutten på sin Instagram har Isabelle mottatt flere uhyggelige meldinger. Flere av dem er henholdsvis fra Mads Hansen sine følgere. 

– «Hahahaha du er patetisk og en kriminell jævel. Bare bli voldtatt igjen og dø. Takk for deg, Mads er best», er en av kommentarene Isabelle har mottatt etter intervjuet. 

Mads Hansen støtter ikke hat-kommentarene 

Etter at Isabelle mottok hat-meldinger delte Mads Hansen en viktig beskjed med sine følgere. 

– Kan vi ikke bli enige om et par kjøreregler? Det er greit å kommentere, mene og lage humor av ting offentlige personer sier, skriver og gjør i offentligheten. Det er ikke greit å sende trusler eller sjikanere folk Verken i kommentarfelt eller i innboks.

Storyen til Mads kan du se her (swipe): 

Jodel er delt

På Jodel kan man lese noen meldinger og kommentarer som støtter Erik og Isabelle, og noen som støtter Mads.

Dette handler boken «innsatt nummer 19/227» om

I boken sin, “Innsatt nummer 19/227” forteller hun om månedene hun satt i et norsk kvinnefengsel. Det er en innsidefortelling om livet i fengsel, om fordommer og frykt, dager varer evig, om sinne, skam, håp – og overraskende nye vennskap. Boken er Isabelles personlige dagbok gjennom tiden hun sonet. Hun forteller om en hverdag som brått blir snudd på hodet, om opplevelser fra ungdomstiden som fremdeles preger henne, og om å hvordan hun skal gjøre ting godt igjen for å gå med hodet hevet i fremtiden. Isabelle åpner blant annet opp om en voldtekt som skjedde da han var 15 år. 

Les mer om boken til Isabelle her

Hva synes du om saken? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.