Annonselenker,  Bøker,  SLADDER

Isabelle Eriksen åpner opp om fengselsoppholdet i ny bok

Innlegget inneholder annonselenker for Norli

Denne uken slapp Isabelle Eriksen nyheten – influenseren har skrevet sin første bok, om sitt første (og forhåpentligvis) eneste fengselsopphold.

Isabelle Eriksen har 129 000 følgere på Instagram, lever et glamorøst liv – og har sonet en straff for vold.

Dette kan du lese om i boken til Isabelle

I boken sin, “Innsatt nummer 19/227” forteller hun om månedene hun satt i et norsk kvinnefengsel. Det er en innsidefortelling om livet i fengsel, om fordommer og frykt, dager varer evig,, om sinne, skam, håp – og overraskende nye vennskap. Boken er Isabelles personlige dagbok gjennom tiden hun sonet. Hun forteller om en hverdag som brått blir snudd på hodet, om opplevelser fra ungdomstiden som fremdeles preger henne, og om å hvordan hun skal gjøre ting godt igjen for å gå med hodet hevet i fremtiden.

Les også: Slutt mellom Sofie Karlstad og Mio Mikkel Christiansen 

Isabelle Eriksen er influenser og tidligere Paradise Hotel-deltaker. Hun har sin egen YouTube-kanal og driver podkasten Realitypodden. Innsatt nummer 19/227 er hennes første bok.

To voldsdommer

Isabelle har blitt dømt to ganger for vold – en gang etter å ha kastet en flaske/glass på en annen person, og andre gang for vold mot en taxisjåfør. Den første hendelsen ga henne 90 dager i fengsel, og den andre 30 dager. For den første hendelsen ble hun først dømt til å betalte en bot på 15.000kr, men dommen ble anket og endte med 90 dagers fengsel i tillegg.

I dommen som omhandler vold mot taxsjåføren står det følgende:

«Slagene mot hodet kom bakfra, ettersom tiltalte satt i baksetet og fornærmede kjørte. Fornærmede hadde ikke muligheten til å forsvare seg eller komme unna uten å risikere en trafikkulykke”

Innrømmer at hun har dummet seg ut

Isabelle sier følgende om lanseringen av sin nye bok på sin Instagram

– Jeg vet at jeg har dummet meg ut, dette tenker jeg på hver eneste dag og skammer meg over hver eneste dag. Men jeg vil vise folk at bak dette ligger det mye annet.

Videre skriver Isabelle at hun er nervøs for utgivelsen, men at hun håper at folk har lyst til å lese boken hennes.

God respons fra andre i bransjen 

Isabelle kan skryte av en varm mottakelse på egen instagram. 

Skal du lese boken? 

Kjøp en signert versjon på Norli her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *